10 akrabasını depremde toprağa veren Karsu 'Neredesin Sen' dedi, gözyaşları sel oldu!

Ünlü şarkıcı Karsu, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yeğenleri, kuzenleri ve halasını kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Depremzedeler için Hollanda'da bir bağış gecesi düzenleyen ünlü şarkıcının seslendirdiği "Neredesin Sen" türküsü yürekleri sızlattı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen illerden biri de Hatay'dı. Binlerce konutun yıkıldığı ve can kayıplarının yaşandığı Hatay'da enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar yaşama tutunmak için büyük bir mücadele verdi.

Hatay

Hatay

Depremde ailesi enkaz altında kalan ve 10 akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu, depremzedelerin yaralarını sarmak için Hollanda'da bir bağış gecesi düzenledi. Düzenlenen yardım gecesinde 88 milyon Euro toplandığını ekranlarda gören ünlü şarkıcı gözyaşlarına hakim olamadı. Yardım gecesinde "Neredesin Sen" türküsünü seslendiren Karsu'nun ağıtları izleyenleri ağlattı.

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Priyanka Chopra'dan depremzedelere yardım çağrısı! 'İnsanların acıları dinmiyor'

İLİŞKİLİ HABER

Priyanka Chopra'dan depremzedelere yardım çağrısı! 'İnsanların acıları dinmiyor'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

DELİ DUMRUL 1 yıl önce

Beğenmedim. Zaten depremlerde çok duygusallaştık. Bunun etkisiyle tabiiki ağlama olacak. Yine de deprem ve sonucuna vurgu yapması açısından da güzel olmuş.