Hande Erçel'den yeni reklam kampanyası! Başarıdan başarıya koşuyor

Ünlü oyuncu Hande Erçel, önceki gün bir reklam filmi kampanyası için objektif karşısına geçti. Güzelliğiyle büyük beğeni toplayan Erçel'in yer aldığı reklam filmi kampanyasındaki gelirin bir kısmı bir hayvan derneğine bağışlandı.

"Güneşin Kızları", "Aşk Laftan Anlamaz", "Siyah İnci" ve "Sen Çal Kapımı" dizileriyle adından söz ettiren Hande Erçel, son dönemlerin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor. Hem meslek hayatı hem de özel yaşantısı merak konusu haline gelen ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün reklam anlaşması gereği yüzü olduğu giyim markasının yeni koleksiyonun tanıtımları için kamera karşısına geçti.

Hande Erçel

Hande Erçel

Siyahlara bürünen ünlü oyuncuya çekimler esnasında Weimaraner cinsi Azul eşlik etti. Azul ile dikkat çeken pozlar veren Erçel'in reklam çekimlerini gerçekleştirdiği marka, Azul adına hoş bir jest yaptı. Marka, reklam filminde yer verdiği Azul adına bir hayvanları koruma derneğine bağış yaparak takdir topladı.

Hande Erçel reklam çekimi

Hande Erçel reklam çekimi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İstanbul'da tedirgin eden görüntü! Güneş 5 dakikada yok oldu

İbrahim Tatlıses Irak'ı salladı! Hayranları resmen nefes aldırmayınca polis müdahale etti

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Irak'ı salladı! Hayranları resmen nefes aldırmayınca polis müdahale etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0