Kuruluş Osman'ın oyuncusundan art arda paylaşım! Özge Törer o karelerle dikkat çekti

Kuruluş Osman dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte oyuncuları da özel hayatında ki aktivitelerine başladı. Kuruluş Osman dizisinin Balası Özge Törer'de tatil sezonunu açan isimlerden biri oldu. İşte Kuruluş Osman dizisinin oyuncusu Törer'in yaz tatilinden kareleri...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ünlü isimler tatile çıkmaya başladı. Kuruluş Osman'ın Bala'sı Özge Törer'de tatil yapan isimler arasında girdi. Güzelliği ile mest eden başarılı oyuncu tatilden çekildiği kareleri Instagram hesabından paylaştı. Büyük ilgi gören o kareler, kısa sürede ilgi odağı oldu.

Özge Törer

Özge Törer

FOTOĞRAFI İLGİ GÖRDÜ

2 milyona yakın takipçisi bulunan Törer, tatilden karelerini paylaştı. Suyun içinde çekildiği fotoğrafları peş peşe yayınlayan başarılı oyuncu, makyajsız hali ile beğeni topladı. Birçok takipçisi paylaşımın altın "Duru güzel", "Bu kadını çok beğeniyorum oyunculuğu çok başarılı", "Allah nazarlardan korusun" şeklinde yorumlarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Büyükak o isimlere böyle seslendi! "Bayramın üçüncü günü..."

Brad Pitt hayranıydı! Genç kadın sahtesiyle karşılaştı: 170 bin euro dolandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Brad Pitt hayranıydı! Genç kadın sahtesiyle karşılaştı: 170 bin euro dolandırdı
Hande Soral'ın oğlu Ali annesi şaşırttı! Anne demesini beklerken...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'ın oğlu Ali annesi şaşırttı! Anne demesini beklerken...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0