Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın hayatına başladı! Eşinden gelen jest gündem oldu

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni yayın hayatına girdi. Herkesin heyecanla beklediği Müge Anlı, başlar başlamaz stüdyo çiçeklerle doldu. Müge Anlı'ya çiçek gönderen Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesajı gündem oldu.

Atv ekranlarında gündüz kuşağında en çok izlenen program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonda izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen program 2 eylül pazartesi günü başladı. 

MÜGE ANLI YENİ SEZONA BOMBA GİBİ BİR GİRİŞ YAPTI

18 yıldır atv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona coşkuyla geri döndü.

Müge Anlı programı ne zaman

Müge Anlı programı ne zaman

17. sezona "Merhaba" diyecek olan Müge Anlı, ilk yayınında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan gelen çiçek ve duygusal notu canlı yayında paylaştı.

"KOCAM ÇİÇEK GÖNDERMİŞ" DİYEREK NOTU OKUDU

Müge Anlı, canlı yayında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun gönderdiği çiçekle birlikte gelen notu okudu. Notta, "Efsane geri döndü. Hedefinden bir an bile sapmadığın, rüzgarın yönünü değiştirmesine izin vermediğin için seninle gurur duyuyorum. Her adımda başarının seni ve ekibini takip edeceğine eminim. Başarılar diliyorum" ifadeleri yer aldı.

Müge Anlı'nın eşinin gönderdiği bu çiçek için "geçen sefer dediğime alınmış. Küser her şeye. Şinasi çok komiksin" dediği anlar gündem oldu. 

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba’nın cenaze töreni belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba’nın cenaze töreni belli oldu!
Müge Anlı da estetik yaptıranlar kervanına katıldı! Son hali çok konuşuldu

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı da estetik yaptıranlar kervanına katıldı! Son hali çok konuşuldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

FITDIBIK 2 hafta önce

müge abu çabuk gel özlediik be ablası

Misafir 2 hafta önce

Beş para etmezler insanları rencide ediyorlar inançları yönünden istiyorlar herkes onlar gibi olsun onlar gibi inansın onlar gibi giyinsin onlar gibi evlensin onlar gibi eğlensin yesin içsin azgınlaşsın yok öyle bi dünya bunların istedikleri gibi kendileri gibi olmayanları dışlıyor bu laikler

Emin 1 yıl önce

milyonlar derken

Toplam 3 beğeni

vatandaş 1 yıl önce

zehir saçan bir şey.

Toplam 2 beğeni

Bence 1 yıl önce

Türk televizyon tarihinin en rezil yapılardan birisi, konuklar olsun sunucu olsun rezilik.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun