Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin ve eşi İrem Uslu'dan romantik yıldönümü paylaşımı!

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Uğur Bilgin, geçtiğimiz yıl ağustos ayında İrem Uslu ile nikah masasına oturmuştu. Eşine bakışlarıyla günlerce sosyal medyada konuşulan Bilgin'den yeni bir paylaşım geldi. Eşiyle yıldönümlerini kutlayan ünlü oyuncunun duygusal sözleri takipçilerinden 'Maşallah' yorumu aldı.

Uzun yıllardır Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı 'Güldür Güldür'de "Mesut" karakterini oynayan Uğur Bilgin, hem başarılı oyunculuk performansı hem de özel yaşantısıyla büyük beğeni topluyor. Gözlerden uzak bir yaşam sürmeye özen gösteren ünlü oyuncu, geçtiğimiz ağustos ayında İrem Uslu ile nikah masasına oturmuştu.

Uğur Bilgin ve İrem Uslu

Uğur Bilgin ve İrem Uslu

Bilgin'in eşinin duru güzelliği uzun bir süre konuşulurken gözde çift, sık sık mutlu karelerini sosyal medya hesabından paylaşıyor.

YILDÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

Son olarak eşiyle birlikte soluğu Kapadokya'da alan Bilgili, keyif dolu anlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Kapadokya'nın her bir köşesini keşfe çıkan çift, şimdi de evlilik yıldönümlerini kutladı. Eşiyle düğün karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Bilgin, "Koskoca bir yıl geçmiş.Önümüzdeki her yıl bir diğerinden daha şahane olsun inşallah. Nice sağlıklı ve mutlu yıllarımız olsun yol arkadaşım, canım eşim.Seni çok seviyorum." notunu düştü. Ünlü çiftin pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

ROMANTİK YEMEKTEN POZLARINI PAYLAŞMIŞLARDI

Boğaz manzarasına karşı eşiyle romantik bir yemek yiyen Uğur Bilgin'in gözlerine yansıyan mutluluğuna sevenlerinden "Maşallah, Allah ayırmasın", "İşte örnek çift... Çok yakışıyorlar" şeklinde yorumlar geldi.

BALİ TATİLLERİ OLAY OLMUŞTU!

Gözlerden uzak bir şekilde mutlu bir evlilik sürdüren çift, tatil için Bali'ye gitti. Taze evlilerin Bali'deki pozları sosyal medyaya damga vurdu.

BALAYI İÇİN İTALYA'YI TERCİH ETMİŞLERDİ

Şu sıralar eşiyle birlikte İtalya'da balayı yapan Uğur Bilgin'den yeni bir paylaşım geldi. İtalya'nın dikkat çeken manzarası önünde eşiyle pozlar veren ünlü oyuncu, paylaşımına kalp emojisi eklemeyi ihmal etmedi.

Uğur Bilgin ve eşi İrem Uslu

Uğur Bilgin ve eşi İrem Uslu

Öte yandan yemyeşil bir manzaranın önünde kahve içerken çekildiği kareyi "Eşimin gözünden" notuyla paylaşan Bilgin'in keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Uğur Bilgin balayı paylaşımı

Uğur Bilgin balayı paylaşımı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 25

karaoğlan 2 hafta önce

Allah sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin inşallah.

Toplam 2 beğeni

vatandaş 2 hafta önce

Maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

Toplam 5 beğeni

ismail 2 hafta önce

Bende bunu anlamıyorum, koskoca 1 yıl , bazıları evlilikte 5 yılı devirdik , 8 yıl 4 aydır evliyim gibi laflar, bu evlilik askerlik midir de , gün sayıyorsun , benim bildiğim askerde gün , şafak sayılır. insan evlenir , bir bakmışsın bir sela okunur , bir kişi Ahirete gitmiştir . bu iş biter. evlilik günlerin sayıldığı değil ömür boyu yaşanan bir şeydir.

Toplam 3 beğeni

talat 2 hafta önce

bi bit yeniği var bu işte. seni eşinden dolayı yaşatmaz o piyasada koyu kemalistler. nasıl ordasın hala ilginç.

Toplam 5 beğeni

hüdavendigar 2 hafta önce

Allah mutluluklar versin. dikkat edin medya ya mümkün olduğunca uzak durun

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun