Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı! Ünal Silver kimdir ve kaç yaşında?

Bir süredir İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altında tutulan Silver, yapılan müdahalelere karşın vefat etti. İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanan oyuncunun cenaze törenine ünlü isimler de katıldı.

Hokkabaz, Beni Unutma ve Dedemin İnsanları filmlerinin yanı sıra Diriliş Ertuğrul, Poyraz Karayel, Kuzey Güney ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi birçok dizide rol almış olan Ünal Silver, 75 yaşında yaşamını yitirdi. Silver'in cenazesi, Şakirin Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kurtköy Osmangazi Mezarlığı'na defnedildi.

Silver'in cenaze törenine çok sayıda seveni ve ailesi katıldı.

Renda Güner sosyal medya hesabında "Usta Oyuncumuz ve çok değerli dostumuz Ünal Silver’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.. Onu çok özleyeceğiz" notunu paylaştı.

ENGİN BENLİ: ÇOK ÖNEMLİ BİR BABAYI KAYBETTİK

Cenazeye katılan oyuncu Engin Benli, "Türkiye için çok önemli bir ağabey, çok önemli bir oyuncu, çok önemli bir babayı kaybettik. Ciddi anlamda herkesin ağabeyi, arkadaşı, neşeli, güler yüzlü, heyecanlı, sürekli esprili dünyanın en tatlı ağabeyiydi. Ama işte hayat, bugün varız yarın yokuz. Başımız sağ olsun" dedi.

ÜNAL SİLVER KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul'da doğan Ünal Silver, 2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward rolünü oynadı. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Gönülçelen dizisinde Burhan rolünü oynadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney Dizisinde Atilla Sinaner karakterini canlandırdı.



2012 yılında yayınlanmaya başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim İçin Üzülme'' adlı dizide rol aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA UMUR BEY'İ CANLANDIRIYORDU!

Diriliş Ertuğrul'un büyük bir merakla izlenen beşinci sezonuna dahil olan Ünal Silver,  'Umur Bey' karakterine hayat verdi. Başarılı performansıyla hafızalara yer edinen Ünal Silver dizide Aydınoğulları Beyliği’nin ikinci ve en ünlü beyidir. Denizci olarak büyük şöhret kazanmış bir Türk askeri ve devlet adamıdır. 

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan boşanma nedenlerini ilk kez anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan boşanma nedenlerini ilk kez anlattı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0