Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşandı!

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın evliliği bugün tek celsede bitti. Alçı, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında sık sık atılan boşanma iddiaları doğrulanmış oldu. 2010 yılında dünyaevine giren çift, bugün anlaşmalı olarak boşandı.

Evliliklerinden ikiz kız çocukları olan çift duruşması İstanbul 2. Aile Mahkemesinde görüldü. İkili duruşmayı mahkeme kaleminde bekledi.

Önce görüntü alınmasını istemeyen çift, basın mensuplarının soruları karşısında mahkeme kapısında yan yana geldi.

Nagehan Alçı, "Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok. Ailemizin mahremiyeti adına sizden de saygı rica ediyoruz." dedi.

Duruşma yaklaşık 15 dakika sürdü. Duruşma salonundan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan Nagehan Alçı "Boşandınız mı?" sorusuna, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik." diye yanıtını verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Güzel dostça, her şey iyi" şeklinde cevap verdi.

13 yıllık evlilik tek celsede bitmiş oldu.

Kuryeye şaka yapmak isteyen youtuber az kalsın canından oluyordu! O korku dolu anlar

İLİŞKİLİ HABER

Kuryeye şaka yapmak isteyen youtuber az kalsın canından oluyordu! O korku dolu anlar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0