81 yaşında olan Şener Şen günler sonra ortaya çıktı! Son hali gündem oldu

Uzun zamandır gözlerden uzak yaşayan usta sanatçı Şener Şen, günler sonra ortaya çıktı. Usta sanatçı Şener Şen, Beyoğlu sokaklarında yürürken görüntülendi.

Süt kardeşler, Kibar Feyzo gibi önemli projelerde yer alan Türk sinemasının sevilen ismi Şener Şen aylar sonra ortaya çıktı. 81 yaşındaki usta sanatçı tiyatro oyunu sonrası görüntülendi. 

UZUN ZAMAN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Beyoğlu sokaklarında objektiflere takılan Şen, muhabirlerin röportaj yapma isteğini reddetti. Usta sanatçı, kendisini görüntüleyen muhabirlere sadece fotoğraf çekebilirsiniz diyerek dikkat çekti. İşte gözlerden uzak yaşayan usta sanatçının son hali...

Şener Şen kaç yaşında

Şener Şen kaç yaşında

Şener Şen son hali

Şener Şen son hali

SON HALİ GÜNDEM OLDU!

Gözlerden uzak bir hayat süren Şen'in bir hayli zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı. 

EN SON LANSMAN'DA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ 

Şen, geçtiğimiz günlerde bir reklam lansmanında görüntülendi. Usta sanatçı Şener Şen, İbrahim Büyükak ile reklam yüzü oldu. Gözlerden uzak bir yaşam sürdüren usta oyuncu günler sonra ilk kez görüntülendi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ferdi Tayfur kızı Tuğçe Tayfur'a suç duyurusunda bulundu! Damadı Muhammet Aydın öfkeden deliye döndü

Ferdi Tayfur'un gerçek ismini ilk kez duyacaksınız! Meğer gerçek ismi başkaymış

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Tayfur'un gerçek ismini ilk kez duyacaksınız! Meğer gerçek ismi başkaymış
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Enis 2 hafta önce

reklam kokan hareketler

Polat Alemdar 8 ay önce

Halkın gönlüne girecek dizi yapacak olanlardan beklentim lütfen rolleri hakedecek oyunculara verin. Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarla ünlenip son hiç tasvip etmediğimiz yapımlarda ve rollerde boy gösterenleri görünce üzülüyorum.

Toplam 2 beğeni

Hayret 8 ay önce

Bu Hafta bende 2 kilo verdim

Toplam 1 beğeni

a.d. 11 ay önce

Gençliğin ne kadar sığ olduğu belli oldu. Sorsan oooo memleketi kurtarırlar ama konserine gittikleri insanları tanımıyorlar...............

Toplam 1 beğeni