Meryl Streep 45 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı

Hollywood'un usta oyuncularından Meryl Streep, Dom Gummer ile 45 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını duyurdu. Bu haber sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

1978 yılından bu yana evli olan Oscar ödüllü oyuncu Meryl Streep ile heykeltıraş kocası Don Gummer'dan hayranlarını üzen bir haber geldi. 45 yıllık evliliklerinden dört çocuk ve beş torun sahibi olan çift, altı senedir ayrı yaşadıklarını açıkladı.

Streep'in sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, "Don Gummer ve Meryl Streep 6 yılı aşkın bir süredir ayrılar ve her zaman birbirlerine değer verecek olsalar da ayrı hayatlar yaşamayı tercih ettiler" ifadeleri yer aldı.

DÜN ALYANSIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

İkili, en son 2018 Akademi Ödülleri'nde birlikte görüntü vermiş olsa da, aktris dün katıldığı 2023 Princesa de Asturias Ödülleri'nde alyansıyla görülmüştü.

Selim Gülgören sanatçılara seslendi: Bu katliama ses verin!

İLİŞKİLİ HABER

Selim Gülgören sanatçılara seslendi: Bu katliama ses verin!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0