Şulemsi kimdir? Şule Kayatürk ne iş yapıyor neden gündem oldu?

Sosyal medya fenomeni Şulemsi, gerçek adıyla Şule Kayatürk, lüks hayat tarzıyla son dönemde adından sıklıkla söz ettiriyor. Peki, Şulemsi kimdir? Şule Kayatürk ne iş yapıyor ve neden gündem oldu?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat olaylarından sonra gözler, benzer paylaşımlar yapan diğer fenomenlere kaydı. Lüks yaşantısı ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Şulemsi (Şule Kayatürk), Polat davasından sonra şüphe oluşturdu. 1 helikopter ve 173 iş yeri olduğu söylenen Şule Kayatürk, sosyal medya paylaşımlarıyla söylentileri tiye alırken, Kayatürk'ün hayatı ve mal varlığı merak konusu oldu. Peki, Şulemsi adıyla bilinen Şule Kayatürk aslında kim? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

şule kayatürk

şule kayatürk

Bihter filminden ilk kareler paylaşıldı! O görüntüler merak uyandırdıİLİŞKİLİ HABERBihter filminden ilk kareler paylaşıldı! O görüntüler merak uyandırdı

ŞULEMSİ YA DA ŞULE KAYATÜRK KİMDİR?

Dilan Polat gibi güzellik merkezleri olduğu için ve lüks yaşantısını paylaştığı için Dilan Polat'a benzetilen ve mercek altına alınan Şule Kayatürk, makyaj sanatçısı, YouTube içerik üreticisi ve sosyal medya fenomenidir. Kendi adıyla güzellik merkezleri olan Kayatürk, aslen Ankara doğumlu, 26 yaşındadır. 1.75 boyunda ve oğlak burcu olan Şule Kayatürk, bir dönem 100 kilonun üzerindeyken ciddi bir zayıflama ile yaklaşık 54 kiloya düşmesiyle gündeme gelmişti. 2013 yılından beri sosyal medyada aktif olan Kayatürk'ün instagram hesabında 1M takipçisi var.

şule kayatürk

şule kayatürk

Eşi Yasin Türk ile ayrılma kararı alan ve bu kararlarıyla takipçilerini şaşırtan Şule Kayatürk, bir süre eşinden ayrı yaşadıktan sonra tekrar barışmışlardı. Barıştıklarını umre sırasında eşiyle çektiği bir fotoğraf ile duyurmuştu.

şule kayatürk ve yasin türk

şule kayatürk ve yasin türk

Dilan Polat'la arkadaş olduğu bilinen 26 yaşındaki Şule Kayatürk'ün mal varlığı dudak uçuklatıyor. Kayatürk'e ait 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat olduğu iddia ediliyor. Sadece sahip olduğu araçlar değil, lüks kıyafetleri ile de dikkat çeken Kayatürk, mal varlığına ilişkin bu rakamların gerçek dışı ve abartma olduğuna ilişkin instagram hesabından bir beyenat yayınladı. Şule Kayatürk'ün zenginliğinin ve servetinin kaynağı ise merak konusu.

Dilan Polat'tan sonra gözler Şulemsi'ye çevrilmişti! Şulemsi'ye MASAK'tan para cezası kesildi

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat'tan sonra gözler Şulemsi'ye çevrilmişti! Şulemsi'ye MASAK'tan para cezası kesildi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0