6 gün önce anne olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan bebeğiyle ilk aile pozu!

Hamileliğine ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 18 Haziran'da ikinci kez anne olarak kızını dünyaya getirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Tayfur'dan minik bebeğiyle ilk aile pozu da geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ferdi Tayfur'un Necla Nazır ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, Ağustos 2023'te Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti. Tayfur, sosyal medya hesabından ailesiyle çekilen bir karesini yayınladı. 

Çiçeği burnunda anne Tuğçe Tayfur, 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından ailesiyle birlikte verdiği pozu paylaştı. Minik kızı Tuğçe Lina ile hastanede odasında çekilen karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü isim paylaşımının altına şu notu ekledi: "İşte benim çekirdek ailem. İnanın süslü püslü resimlerden çok daha güzel bir resim benim için bu...Tam bir Türk ailesi değil miyiz? Yatakta çocuklar, yanı başımda eşim... Allah isteyen herkese nasip etsin. Aile her şeydir. Efe'min tam üç tane kız kardeşi oldu. Muhammet, biz senden razıyız, Allah da seni başımızdan eksik etmesin babişko"

Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımı "Maşallah, o kadar güzel görünüyorsunuz ki", "Allah analı babalı büyütsün" ve "Mutluluğunuz daim olsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

 

 

KIZININ İSMİNİ İLK KEZ PAYLAŞTI!

Paylaşımı sırasında hastane odasını gösteren Tuğçe Tayfur, ardından yayınladığı görüntüler ile doğumun çok ani geliştiğini söyledi. Ünlü isim o anları "En son televizyon izliyorduk, ne oldu ki?" şeklinde aktardı. Ardından yaptığı paylaşıma ise "Annem hoş geldin" notunu düştü. Muhammet Aydın ise o paylaşımları alıntılayarak "Babacım hoş geldin" dedi. Hızla yayılan paylaşımların ardından adeta beğeni yağmuruna tutulan ünlü çiftin, kızlarının ismine Tuğçe Lina koyduğu öğrenildi. 

Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın paylaşımları

Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın paylaşımları

Aslı Enver'den sürpriz imaj değişikliği! Son halini görenler bakın kime benzetti

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den sürpriz imaj değişikliği! Son halini görenler bakın kime benzetti
Eski Survivor yarışmacısı Nagihan'dan tepki çeken Osmanlı tokadı! "Yoğun istek üzerine..."

İLİŞKİLİ HABER

Eski Survivor yarışmacısı Nagihan'dan tepki çeken Osmanlı tokadı! "Yoğun istek üzerine..."
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

kahraman bayburtlu 5 ay önce

mutluluklar dilerim, hayırlı evlat olsun, ferdi babaının hatırı büyüktürr,fakat sen daha çok annene benzemişsin görüntü olarak