Brooklyn Nine-Nine'ın Ray Holt'u Andre Braugher vefat etti!

Brooklyn 99 dizisinin yıldızı Andre Braugher, 61 yaşında hayata veda etti.

Homicide ve Brooklyn 99 gibi dünya çapında tanınan yapımlarla şöhreti olan Emmy ödüllü oyuncu Andre Braugher, bir süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Braugher'in basın sözcüsü Jennifer Allen Associated Press'e açıklama yaparak aktörün geçirdiği kısa bir hastalıktan sonra öldüğünü duyurdu.

Andre Braugher

Andre Braugher

ANDRE BRAUGHER HAYATINI KAYBETTİ

Amerikalı aktör 1989 yılında "Glory" filminde yer almış ve Amerikan İç Savaşı sırasında tamamı siyahlardan oluşan bir ordu alayını konu alan film o dönemde çok ses getirmişti. Hollywood'da çok sayıda yapımda oynayan Braugher, Amerika'daki siyahilerin konumu için 2019'da basına verdiği demeçte Afro-Amerikan kökenli aktörler için rollerin "çok az ve çok uzak" olduğu bir Hollywood'da iş bulmakta zorlandığını söylemişti.

Ancak sonraki süreçte Homicide adlı dizide Dedektif Frank Pembleton rolüyle 7 sezon yer alarak kendini kanıtlamış ve beraberindeki süreçte Emmy ödülü kazanmış. Yine 1998'de yer aldığı başka bir dizideki rolüyle ise En İyi Erkek oyuncu ödülüne sahip oldu.

Andre Braugher

Andre Braugher

Ağır drama rolleriyle devam eden ünlü oyuncu, Brooklyn Nine-Nine dizisiyle bir dönüşüm yaşayarak komedi alanında kendini gösterdi. Bu dizinin kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen oyuncu şu ifadelere yer vermişti: "Bunun kariyerimin geri kalanından çarpıcı biçimde farklı bir şey yapma fırsatı olduğunu hissettim. Sanırım bir aktör olarak çok daha esnek hale geldim ve bir sahnenin nasıl oynanacağına dair inanılmaz sayıda olasılığa daha açık oldum".

Arnavut Kaldırımı klibinde oynayan minik çocuk Batuhan Aydar'ın son hali şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Arnavut Kaldırımı klibinde oynayan minik çocuk Batuhan Aydar'ın son hali şaşırttı!
Kudüs Fatihi dizisinde korkutan yangın! Paniğe neden oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kudüs Fatihi dizisinde korkutan yangın! Paniğe neden oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

anadolu.. 9 ay önce

vefat etti ..... buraları herkesi aynı yere gömüyor .... yaşamları bilindiği kadarıyla belki bir anlam ifade eder bu dünya için, ama ölüm insanları aynı şekilde almaz, onun anlamı sahibi tarafından bildirilmiş belirtilmiş açıklanmıştır.... toprağı bol olsun ....

Uzaylı 9 ay önce

Allah rahmet eylesin dizideki kocası üzülmüştür.