Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı ile ilgili şaşırtan iddialar!"O günden beri bana kin besledi"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil konuk olduğu programda Acun Ilıcalı ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Erbil, "50 yıldır ekran önündeyim hiçbir şeyim yok. Acun bizimle röportaj yapmak için beklerdi, şimdi kanalları, futbol kulüpleri var, bu nasıl oluyor anlamadım." dedi. Ilıcalı hakkındaki iddialara "Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi" deyince Erbil'den açıklama gecikmedi

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı ile ilgili bulunduğu şok iddialarla gündem olmuştu. Katıldığı programda birbirinden iddialı açıklamalarda bulunan Erbil'in sözleri sosyal medyada çok konuşulmuştu. İşte ünlü şovmenin Acun Ilıcalı hakkındaki konuşması...

ERBİL'DEN ACUN ILICALI'YA SERT GÖNDERME!

"Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere'de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya'da akladım da geldim."

Gazeteci Enver Aysever’in Youtube kanalındaki canlı yayına katılan Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Erbil'in hakkındaki iddialara tepki gösterdi.

lıcalı Erbil’e yanıt vererek, "Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi" ifadelerini kullanmıştı. 

O GÜNDEN BERİ BANA KİN BESLEDİ

Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil yine Enver Aysever'e bağlanarak yeni açıklamalarda bulundu. Erbil açıklamasında "Bundan 10 yıl önce Acun Ilıcalı Adnan Oktar müridi, feto sempatizmanı dedim diyen bendim. 10 sene önce bunu çıkıp korkmadan cesurca bir tek ben söyledim o günden beri bana kin besledi" dedi.

Erbil devamında ise şunları söyledi:

"Hakan Şükürler tabi. Onun çevresiyle birçok kez Pensilvanya'ya gittiğini çok iyi biliyoruz. Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür ile olan bağlantısını yakınlığını bilmeyen yok. Ama bunlar tabi ayyuka çıkmış değil. Saman altı olmuş şeyler. Allah yürü ya kulum sadece Acun'a mı dedi!. Ben sadece vergisini veren bir vatandaş olarak merak ediyorum. Dilan Polat'ı merak etmedik mi hepimiz tüyleri diken diken olmadı mı bu paralar nereden geliyor kaynağı nedir?" diyerek sitem etti.

Haksız kazanç iddiasıyla gözaltına alınan Aşkım Kapışmak serbest bırakıldı! İşte ilk sözleri

İLİŞKİLİ HABER

Haksız kazanç iddiasıyla gözaltına alınan Aşkım Kapışmak serbest bırakıldı! İşte ilk sözleri
Nusret, Jose Mourinho ile yat turunda! O anlar büyük beğeni topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret, Jose Mourinho ile yat turunda! O anlar büyük beğeni topladı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

OKUYUCU 3 ay önce

Acun birilerinin görünen yüzü fakat sende kültür emperyalizminin neferi idin devrin bitti. onunda biter.

sakin 3 ay önce

Vur birini diğerine Ben koçun peşinde değilim cbaşkanına gerekirse çıkarım diyen de.Çantacı da olabilir Biryerlerden örtülü destek de alabilir sonuçda milli manevi değerlere destek veren yayınları yok denebilir.Az da olsa şansı yaver gitmiştir.Burda acunu savunan tipler çok komik açıklamalarınız karşıyı eleştirmek gerçeği ortaya çıkartmıyor.

Rebelboy1903 3 ay önce

Senin gibi parayı kumara değil, işe yatırmış arakdaki fark o da senin gibi kumara yatırsa aynısını söylerdi. Kumarla zengin olan görmedim hep batıp ağlıyorlar.

HASAN BABA 3 ay önce

Acun bey kafayı kullanmış ticaret yapıp zengin olmuş bize takdir etmek düşer keşke bende onun gibi yapabilsem

temizlikçi 3 ay önce

Acunun malı züğürdün çenesini yorarmış.

Yorumların Tümünü Okuyun