İlker Ayrık’ın yeni mesleği şaşırttı! O mesleğe de el attı

Ünlü oyuncu İlker Ayrık uzun zamandır şehirden uzak bir yaşam sürüyor. Tüm vaktini geçtiğimiz yıl Beykoz'da aldığı çiftliğinde geçiren ünlü oyuncu şimdi de ticarete atılıyor.

Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kurduğu bilinen ünlü oyuncu İlker Ayrık yeni mesleğiyle şaşırttı. Geçtiğimiz yıl Beykoz'da 17 dönümlük çiftlik alan Ayrık, çiftliğinde sebze ve meyve yetiştiren ünlü oyuncu ticarete atıldı. 

İlker Ayrık yeni mesleği

İlker Ayrık yeni mesleği

Tüm vaktini geçtiğimiz yıl Beykoz'da aldığı çiftliğinde geçirdiğini açıklayan ünlü oyuncu "Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. Birçok hayvan aldım. 11 tane köpeğim, kümesim ve tavşanlarım var. Bu arada iki tane de eşek aldım. Çiftlik hayatı çok güzelmiş" demişti.

İlker Ayrık yeni mesleği

İlker Ayrık yeni mesleği

YENİ MESLEĞİ ŞAŞIRTTI!

Ünlü oyuncu ticarete atıldığını ve ünlü bir AVM'de mağaza ve restoranlardan kendisine bir yer kiraladığını açıkladı.

İlker Ayrık

İlker Ayrık

Sunucu kimliğiyle de dikkat çeken 44 yaşındaki oyuncu, "Arkadaşlar mesleğim dışında artık gıda sektörüne de el attım. Yeni mekanımız yakın zamanda sevenlerimizle buluşacak" dedi.

"ÇİFTÇİLİK VE AŞÇILIK YAPIYORUM"

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerle konuşan İlker Ayrık, "Çiftçilik ve aşçılık yapıyorum, restorancılık yapıyorum, rap dinliyorum. Ticarete dönüşmesi için kazanıyor olmamız gerekiyor şu anda hobi amaçlı" dedi.

İlker Ayrık'ın, oyunculuktan sonra çiftçilikle uğraşması herkesi şaşırttı.

Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu Emre Yalçınkaya'yı görenler şaştı kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu Emre Yalçınkaya'yı görenler şaştı kaldı!
76. Emmy Ödülleri için adaylıklar açıklandı! İşte 2024 Emmy adaylıklarının tamamı

İLİŞKİLİ HABER

76. Emmy Ödülleri için adaylıklar açıklandı! İşte 2024 Emmy adaylıklarının tamamı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Gerçekler 1 ay önce

Geziye alçakça destek vermiştin ne oldu? Ormanınnç ortasına çiftlik yapmak hangi kitapta yazıyor şimdi insanlar gelse senin çiftliğini protesto ile başlayıp sana cehenneme çevirse ki birçoğunuzun hakettiği budur adalet değildir bunun dışındakiler ama maalesef bu ülkede adalet yok yazıklar ötesi olsun o zaman milletin canının nasıl yandığını anlasınlar

Vatandaş 1 ay önce

Çokta umurumuzdaydi)))

Türkiye 8 ay önce

Tr'nin en pahalı camping alan ve restoran işletmecilerinden biri..!

Toplam 2 beğeni

gölge 8 ay önce

Verebileceği en doğru karar, tebrik ederim. Toprakta huzur vardır...

Toplam 4 beğeni