Murat Prosçiler çöpe atacağına kafasına taktı: Ne yapayım çöp kutusu yoktu!

Ünlü oyuncu Murat Prosçiler, sokak ortasında yaşadığı ilginç bir olayla sosyal medyaya damga vurdu. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Prosçiler, kafasında bakın ne taşıdı...

'Poyraz Karayel', 'Karadayı' ve '20 Dakika' gibi yapımlardaki başarılı performansıyla adından söz ettiren ünlü seslendirme sanatçısı ve oyuncu Murat Prosçiler, geçtiğimiz günlerde sokakta gezerken ilginç bir olaya imza attı.

Murat Prosçiler

Murat Prosçiler

"ÇÖP KUTUSU BULAMADIM"

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü isim, Nişantaşı'nda kafasında muz kabuğuyla gezerken görüntülendi. Herkesi hayrete düşüren o anlar karşısında neye uğradığını şaşıran gazeteciler, ünlü oyuncuya "Kafanızda niye muz kabuğunu taşıyorsunuz?" sorusunu yöneltti. Muhabirlerin şaşkınlığına gülerek karşılık veren ünlü oyuncu, "Ne yapayım? Çöp kutusu bulamadığım için kafamda taşımak zorunda kaldım" yanıtını verdi.

Murat Prosçiler muz taktı

Murat Prosçiler muz taktı

Ünlü oyuncunun bir süre kafasında muzla dolaşması ise dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Murat Kurum paylaşımı: Bu heyecan yeniden doğuşun simgesi!

Resmen estetik bağımlısı Seda Sayan bu kez sünnet derisi enjekte ettirdi! İlk açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Resmen estetik bağımlısı Seda Sayan bu kez sünnet derisi enjekte ettirdi! İlk açıklama geldi
RTÜK sınırı çizdi! Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü yayınlanmadı

İLİŞKİLİ HABER

RTÜK sınırı çizdi! Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü yayınlanmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İsmail 7 ay önce

Çok güzel hicvetmiş, hoşuma gitti... Etrafta çöp kutularını çoğaltalım . Gerçi çok dikkat eden yo ama... Şimdi diyeceğim ki EĞİTİM meselesi birileri rahatsız olacak. Bu tür haberleri çoğaltabilirsek eğitime d...estek olmuş oluruz.