Beyin tümörü ameliyatı geçirmişti! Şimal'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

Meme kanserini yenen ünlü şarkıcı Şimal, 37 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz aylarda beyninde tümör olduğunu duyurmuştu. Acil bir şekilde ameliyata alınan ünlü Şimal'in son sağlık durumuna ilişkin sevindiren açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı Şimal, 2 yıl önce meme kanserine yakalanmıştı. Uzun süre sağlık tedavisi gören ünlü şarkıcı meme kanserini yenerek sağlığını kavuşmuştu. Şarkıcı Şimal, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini üzdü. 37 yaşındaki şarkıcı sosyal medya hesabından beyin tümörü olduğunu duyurmuş ve ardından acil ameliyata alınmıştı.

SEVİNDİREN HABER GELDİ

Zorlu bir tedavi süreci ve saatler süren riskli beyin ameliyatı geçiren şarkıcı Şimal sosyal medyada hesabından mutlu haberi duyurdu. Ünlü şarkıcı "Pet sonuçları geldi vücudum tertemiz çok şükür. Psikolojik herhalde korkuyorum, bir daha yaşarsam aynı şeyleri diye. Aslında şuan çok mutluyum, ama korkudan ağlıyorum" notunu düştü. 

SEVENLERİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Şimal'in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya birçok sosyal medya kullanıcısı geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Şimal

Şimal

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek hiçbir şeyim yok, dualarınızı beklemekten başka acil ameliyat dediler, çok üzgünüm" ifadelerine yer vermişti.

Şimal sağlık durumu

Şimal sağlık durumu

NİŞANLISININ SÖZLERİ HERKESİ DUYGULANDIRMIŞTI

Şimay'ın nişanlısı Necati Arıcı son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak "Konuşma bozukluğu, yazma bozukluğu denge kaybı sağ kol sağ bacakta güçsüzlük vb yaşıyoruz. Bundan bir an önce kurtulmamız lazım inşallah da kurtulacağız" demişti.

Şarkıcı Şimal de "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek bir şeyim yok dualarınızı beklemekten başka... 'Ameliyat' dediler çok üzgünüm." şeklinde açıklama yapmıştı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Şimal son sağlık durumunu sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü isim ınstagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. 

"Her geçen gün daha iyi oluyorum şükür. Haftaya ışın tedavisi başlıyor, sonra akıllı ilaçları kullanacağım. Yorucu bir süreçten geçiyorum ama hiç isyan etmiyorum. Yaradana teslimim. Kendimi iyi hissettikçe sizleri bilgilendireceğim. Bol bol dinleniyorum şimdilik. Bu arada güzel dualarınızla ayaktayım, çok teşekkür ederim hepinize. Kocaman öpüyorum hepinizi, kendinize çok iyi bakın."

Beyninde tespit edilen tümörden sonra acil ameliyata alınan Şimal, 8 saatlik bir operasyonun ardından sosyal medya hesabından ilk fotoğrafı paylaştı. Ünlü şarkıcı hastane yatağından çekildiği fotoğrafın üstüne " Her gün daha iyi oluyoruz Şimal'iniz bol bol dinleniyor. Her şey yolunda. Çok mesaj atmışsınız yine çok teşekkür ederiz. Doğal olarak ona odaklıyız, mesajlara geç cevap verebiliyoruz kusura bakmayın sevgiler" notunu düştü.

Şimal sağlık durumu

Şimal sağlık durumu

Yapay zekayla 1930'lu yıllara döndürüldü! Ünlü isimlerin o halleri hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Yapay zekayla 1930'lu yıllara döndürüldü! Ünlü isimlerin o halleri hayrete düşürdü
Hastaneye kaldırılmıştı! İzzet Günay'ın son sağlık durumuna ilişkin açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Hastaneye kaldırılmıştı! İzzet Günay'ın son sağlık durumuna ilişkin açıklama
Ünlü İspanyol oyuncu Pedro Alonso Gazze çağrısı! "Gazze Şeridi'nde hiçbir şey kalmadı"

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü İspanyol oyuncu Pedro Alonso Gazze çağrısı! "Gazze Şeridi'nde hiçbir şey kalmadı"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Cemaldemir 5 ay önce

Gecmis olsun acil sifalar dilerim

Toplam 1 beğeni

abdullah 23 5 ay önce

insanoğlu bir hiç olduğunu hala daha anlayamamış.aklı veren,şifayı veren,malı varen,çocuğu veren,sağlığı veren,gücü veren vs,vs Allahtır.hepsi onu kimse tedavi edemez o şifa vermedikçe. ölüme de çare bulsalar ya koçlar gibi gidiyorlar.

Toplam 4 beğeni