Beyin tümörü ameliyatı geçirmişti! Kanserle mücadele eden şarkıcı Şimal'i üzen yorum!

Meme kanserini yenen ünlü şarkıcı Şimal, 37 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz aylarda beyninde tümör olduğunu duyurmuştu. Acil bir şekilde ameliyata alınan ünlü Şimal son sağlık durumuna ilişkin üzen haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü şarkıcı son paylaşımına gelen yorumla büyük üzüntü yaşadı.

Ünlü şarkıcı Şimal, 2 yıl önce meme kanserine yakalanmıştı. Uzun süre sağlık tedavisi gören ünlü şarkıcı meme kanserini yenerek sağlığını kavuşmuştu. Şarkıcı Şimal, sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini üzdü. 37 yaşındaki şarkıcı sosyal medya hesabından beyin tümörü olduğunu duyurmuş ve ardından acil ameliyata alınmıştı.

KAHREDEN HABERİ BÖYLE DUYURDU

Meme kanserini atlattıktan sonra beyninde tümör olduğunu öğrenen ve ameliyatı iyi geçirdiğini belirten Şimal, kötü haberi duyurdu. Şarkıcı, hastalığına yine yakalandığını açıkladı.

Şimal, beyin zarına metastaz yaptığını ve tedavilere başlayacağını söyledi.

Şimal, sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

"Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat Dm kutusu doldu taştı. Hepiniz, sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin tüm aile olarak yıkılmış durumdayız tam toparlandık derken bir daha... Özetle ve maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Bizi mutlu eden şey ise, erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü işin tedavileri başlayacak onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin! "

Şimal

Şimal

KANSER TEDAVİSİ GÖREN ŞİMAL'İ ÜZEN YORUM

Evinden video paylaşan şarkıcı kuşları sesleri içindeki videosunu, “Rabbim evimize, sağlık, huzur, mutluluk yağdır. Çok çok amin” notunu düştü. Videosuna "Ne güzel havuzlu evde oturuyorsun" şeklinde yorumlar gelen şarkıcı Şimal, üzüntüsünü sosyal medyadan dile getirdi. 

Gelen yorumlara cevap veren şarkıcı Şimal, "Ah be arkadaşlar ben o havuza hiç giremedim. Allah her şeyden önce sağlık versin ki, gördüklerimizi yaşamayı, tatmayı nasip etsin. Unutmayın gerçekten önce sağlık her şey boş..." sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi. 

NE OLMUŞTU

Zorlu bir tedavi süreci ve saatler süren riskli beyin ameliyatı geçiren şarkıcı Şimal sosyal medyada hesabından mutlu haberi duyurdu. Ünlü şarkıcı "Pet sonuçları geldi vücudum tertemiz çok şükür. Psikolojik herhalde korkuyorum, bir daha yaşarsam aynı şeyleri diye. Aslında şuan çok mutluyum, ama korkudan ağlıyorum" notunu düştü. 

SEVENLERİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Şimal'in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya birçok sosyal medya kullanıcısı geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Şimal

Şimal

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek hiçbir şeyim yok, dualarınızı beklemekten başka acil ameliyat dediler, çok üzgünüm" ifadelerine yer vermişti.

Şimal sağlık durumu

Şimal sağlık durumu

NİŞANLISININ SÖZLERİ HERKESİ DUYGULANDIRMIŞTI

Şimay'ın nişanlısı Necati Arıcı son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak "Konuşma bozukluğu, yazma bozukluğu denge kaybı sağ kol sağ bacakta güçsüzlük vb yaşıyoruz. Bundan bir an önce kurtulmamız lazım inşallah da kurtulacağız" demişti.

Şarkıcı Şimal de "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek bir şeyim yok dualarınızı beklemekten başka... 'Ameliyat' dediler çok üzgünüm." şeklinde açıklama yapmıştı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Şimal son sağlık durumunu sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü isim ınstagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. 

"Her geçen gün daha iyi oluyorum şükür. Haftaya ışın tedavisi başlıyor, sonra akıllı ilaçları kullanacağım. Yorucu bir süreçten geçiyorum ama hiç isyan etmiyorum. Yaradana teslimim. Kendimi iyi hissettikçe sizleri bilgilendireceğim. Bol bol dinleniyorum şimdilik. Bu arada güzel dualarınızla ayaktayım, çok teşekkür ederim hepinize. Kocaman öpüyorum hepinizi, kendinize çok iyi bakın."

Beyninde tespit edilen tümörden sonra acil ameliyata alınan Şimal, 8 saatlik bir operasyonun ardından sosyal medya hesabından ilk fotoğrafı paylaştı. Ünlü şarkıcı hastane yatağından çekildiği fotoğrafın üstüne " Her gün daha iyi oluyoruz Şimal'iniz bol bol dinleniyor. Her şey yolunda. Çok mesaj atmışsınız yine çok teşekkür ederiz. Doğal olarak ona odaklıyız, mesajlara geç cevap verebiliyoruz kusura bakmayın sevgiler" notunu düştü.

Şimal sağlık durumu

Şimal sağlık durumu

Yıllar onu teğet geçmiş... 51 yaşındaki şarkıcı Bendeniz’in son hali ağızları açık bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yıllar onu teğet geçmiş... 51 yaşındaki şarkıcı Bendeniz’in son hali ağızları açık bıraktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

bülent erdem 4 gün önce

allah şifanı versin kardeşim

aaa 2 hafta önce

Kim oldugunu bilmiyorum isminide ilk defa duydum Allah şifa versin korktuguna ugratmasin Bilmemiz gereken gercekler bunlar bizi bir yaratan var ve hepimiz ona donecegiz herkesin imtihani farkli Rabbim kolayliklar versin

mrtyzc 2 hafta önce

akıllı ilaçların yan etkileri organ yetmezliği ve ani ölüm dür. kesinlikle kullanılmamasını tavsiye ederim. şu zamanda altarnatif tıp ile tedavi daha mantıklı

abbas kamil 2 hafta önce

İlk defa duyduk neyin kimin ünlüsü botoksı ünlü

Yiğit 2 hafta önce

Belki Günah ve isyan bataklığından çıkmana faydası olur.... Hastalık veya Ölüm. İnsanları yaratıcıya isyan etmeni engelliyor...

Yorumların Tümünü Okuyun