Sıla Türkoğlu'nun başarısı dillere destan oldu! Şimdi de marka müdürü öve öve bitiremedi

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Sıla Türkoğlu'na çalıştığı markanın genel müdürü tarafından övgü dolu sözler söylendi.

İzmir doğumlu 24 yaşındaki oyuncu ilk kez 2018 yılında Ağlama Anne dizisindeki rolüyle oyunculuğa adım attı. Ardından Kanal 7'nin sevilen dizileri Yemin ve Emanet'teki rollerinden sonra Kızılcık Şerbeti dizisinde yer aldı. Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı olarak adını geniş kitlelere duyuran Türkoğlu, çeşitli reklam anlaşmalarıyla da son dönemde ekranların sevilen yüzlerinden.

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

SILA TÜRKOĞLU'NUN BAŞARILARI DİLLERE DESTAN OLDU

Şu sıralar oynadığı rolüyle dikkatleri toplayan Sıla Türkoğlu, neredeyse her hafta sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında. Güzelliğiyle de gündemden düşmeyen oyuncu, doğal güzelliği ile çeşitli markaların ekran yüzü oluyor. Türkoğlu'nun anlaşma yaptığı markalardan biri sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımla ünlü oyuncuyu öve öve bitiremedi.

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

Watsons markalarından Pure Beauty'nin BB ve CC kremlerini Türkiye'ye tanıtmak için ekran karşısına geçen oyuncu, markaya bir hayli değer katmış. Watsons Türkiye genel müdürü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Rakamlara baktığımızda Pure Beauty BB & CC Krem ürünlerimizin satışları Sıla Türkoğlu ile yaptığımız iş birliği öncesine oranla 5 kat; tüm Pure Beauty satışlarımız ise yüzde 130 arttı. Yaptığımız araştırmalara ve rakamlara baktığımızda da gördük ki Sıla Türkoğlu marka vaadi ve algısı ile bütünleşen bir isim olarak en doğru seçim oldu" dedi.

İntihar teşebbüsünde bulunan Sansar Salvo sonrasında ailesini bakanlığa şikayet etti!

İLİŞKİLİ HABER

İntihar teşebbüsünde bulunan Sansar Salvo sonrasında ailesini bakanlığa şikayet etti!
Barbie filminin yıldızı Margot Robbie Oscar'a aday gösterilmemesine ilişkin sessizliğini bozdu!

İLİŞKİLİ HABER

Barbie filminin yıldızı Margot Robbie Oscar'a aday gösterilmemesine ilişkin sessizliğini bozdu!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Murat gözükara 8 ay önce

Karalayacak hali yok ya....... Bizim mahalledeki en çirkin kız bundan güzel... Sadelikten...

Tepki 8 ay önce

Şaşırdınız siz,şaşırdınız..!