Hakan Altun'un annesi yoğun bakıma alınmıştı! Annesinin sağlık durumuyla ilgili son gelişme

90'lı yıllardan beri adından sıklıkla söz ettiren Sanat Müziği, Halk Müziği ve Arabesk tarzıyla dikkat çeken Hakan Altun, acı bir haberle sarsılmıştı. Ünlü müzisyenin annesinin acil hastaneye kaldırılarak yoğun bakım tedavisine alındığı öğrenilmişti. Hakan Altun, annesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

1998 yılında Hani Beleyecektin şarkısıyla çıkış yakalayan 51 yaşındaki ünlü şarkıcı, Arap Hasan lakaplı eski futbolcu Hasan Altun ve Meral Altun'un oğlu. Ünlü müzisyen, geçtiğimiz aylarda annesinin sağlık sorunlarıyla yıkılmıştı. Ünlü ismin annesi Meral Altun'un ambulansla Nişantaşı'ndaki bir hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda tedavisinin sürdürüldüğü öğrenilmişti.

HAKAN ALTUN'UN ANNESİ YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Hakan Altun'un annesi Meral Altun aniden kötüleşince ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. İlk teşhisin ardından yoğun bakımda tedavi altına alınan Altun'un yanına Hakan Altun ve yakınları da gelmişti.

HAKAN ALTUN'DAN AÇIKLAMA

Bir süre hastanede tedavi gören annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hakan Altun bir mekan çıkışında Hüsnü Şenlendirici ile birlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Hakan Altun annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Hakan Altun annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Müzisyen, annesinin sağlık durumuna ilişkin soruyu "İyi, iyi. O iyi olmasa zaten burada sizinle karşılaşmazdık." şeklinde yanıtladı.

İbrahim Büyükak'tan dikkat çeken proje! Şener Şen ile birlikte...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak'tan dikkat çeken proje! Şener Şen ile birlikte...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0