YouTube önceki CEO'su Susan Wojcocki'nin oğlu Marco Troper ölü bulundu!

1999'da Google'ın ilk pazarlama müdürü olan ve 2014 yılında Youtube CEO'su olarak atanan Susan Wojcicki'nin oğlu Marco Troper yurt odasında ölü bulundu.

Susan Wojcicki, 2014'de YouTube'a CEO olarak atanmış ve 9 yıl boyunca görevini sürdürmüştü. Hatta 2025 yılında Time Magazin'in hazırladığı listede en etkili 100 kişiden biri seçilmişti. Wojcicki, 25 yılını Google'a verdikten sonra geçtiğimiz yıl, Şubat 2023'te ailesine ve bireysel projelerine odaklanmak için işinden ayrılmıştı. Ayrıldıktan sonra danışman olarak göreve devam eden Wojcicki'nin 19 yaşındaki oğlu Marco Troper, yurt odasında ölü bulundu. Troper'ın aşırı dozdan ölmüş olabileceği söylendi.

YouTube eski CEO Susan Wojcicki

YouTube eski CEO Susan Wojcicki

YOUTUBE ESKİ CEO'SUNUN OĞLU ÖLÜ BULUNDU

Marco Troper, Susan Wojcicki'nin 1998 yılında David Troper'la evliliğinden dünyaya gelmişti. People'ın haberine göre okul sözcüsü Janet Gilmore, UC Berkeley'de birinci sınıf öğrencisi olan Marco Troper'ın Clark Kerr Kampüs'deki okul yurdunda salı günü öğleden sonra saat 16.23'te hareketsiz bir şekilde bulunduğunu, müdahale edildiğini ancak olay yerinde öldüğünü söyledi. doğruladı. Kampüs polisi ise "ölüm nedeni henüz bilinmiyor ancak herhangi bir cinayet belirtisine rastlanmadı" ifadelerini kaydetti.

Susan Wojcicki ve David Troper

Susan Wojcicki ve David Troper

"AŞIRI DOZ NEDENİYLE ÖLMÜŞ OLABİLİR"

Troper'ın anneannesi Esther Wojcicki gencin aşırı doz ilaç nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceği şüphesini ortaya attı. Wojcicki, "Bir ilaç içti ve içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey var, bu bir uyuşturucuydu" dedi. Annenanneye göre Troper okulda oldukça başarılıydı ve matematik alanında ilerliyordu. Anneannesi, torunun ölümünün aileyi yıktığını söyledi.

Marco Troper

Marco Troper

Troper'ın ölüm nedenini kesinleştirecek toksikoloji raporunun 30 gün içinde çıkacağı ifade edildi. Bununla birlikte Amerika'da aşırı doz nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı gün geçtikte artıyor. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) verilerine göre, her gün ortalama 130 Amerikalı aşırı doz opioidden yaşamını yitiriyor.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0