Ünlü komedyen ve oyuncu Richard Lewis'ten acı haber! Ölüm nedeni olay oldu

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü aktör ve komedyen Richard Lewis'ten acı haber. 76 yaşındaki ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti.

Bir döneme damgasını vurmuş Curb Your Enthusiasm dizisinin yıldız oyuncusu ünlü komedyen Richard Lewis, geçtiğimiz yıl Parkinson hastalığına yakalandığını açıklayarak çok sevilen stand-up gösterilerini yapmayı bırakmış ardından yalnızca oyunculuk yapmaya ve senaryo yazımına odaklanacağını söylemişti. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz gün Los Angeles'taki evinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

 Richard Lewis

Richard Lewis

BASIN DANIŞMANI DOĞRULADI!

Ünlü aktörün basın temsilcisi Jeff Abraham yaptığı açıklama sırasında ünlü aktörün hayatını kaybettiğini duyurdu. Ardından "Eşi Joyce Lapinsky, tüm sevgi, dostluk ve destek için herkese teşekkür ediyor ve şu anda mahremiyet istiyor." şeklinde konuşan Jeff Abraham, konuşması sırasında eşinin bir açıklamada bulunmayacağını doğruladı. 

 Richard Lewis

Richard Lewis

EN SON YAYINLADIĞI VİDEO OLAY OLDU!

Leaving Las Vegas ve Once Upon a Crime gibi filmlerin yanı sıra Anything But Love, Blunt Talk ve 7th Heaven gibi çeşitli TV dizilerinde rol alan ünlü aktör Twitter üzerinden paylaştığı son videoda " 'Biliyor musunuz, işimin zirvesindeyim, neredeyse 50 yıl sonra, artık bırakacağım' dedim ve bu konuda harika hissediyordum ve sonra birdenbire her şey tersine döndü." şeklinde konuşmuştu.

 Richard Lewis

Richard Lewis

2016’dan beri sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve arka arkaya dört ameliyat geçiren Richard Lewis’in acı haberi üzerine hayranları ve gösteri dünyasından arkadaşları duydukları üzüntüyü dile getiren mesajlar yayınladı. 

 Richard Lewis ve Larry David

Richard Lewis ve Larry David

EN YAKIN ARKADAŞIYDI!

Curb Your Enthusiasm dizisinin yazarı ve başrol oyuncusu ve Richard Lewis’in en eski dostlarından biri olan Larry David, paylaşımı sırasında  "Richard ve ben aynı hastanede üç gün arayla doğduk ve hayatımın büyük bir bölümünde benim için bir kardeş gibiydi. Hem en komik hem de en tatlı insan olmanın o nadir kombinasyonuna sahipti. Ama bugün beni hıçkıra hıçkıra ağlattı ve bunun için onu asla affetmeyeceğim." dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım üzerine Larry David sosyal medyadan adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Seksenlerin usta ismi Yalçın Özden tam 33 yıl önce yaşadığı acıyı ilk kez anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenlerin usta ismi Yalçın Özden tam 33 yıl önce yaşadığı acıyı ilk kez anlattı!
Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin ezan tepkisi çok konuşuldu! "Uyumuyor mu o"

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin ezan tepkisi çok konuşuldu! "Uyumuyor mu o"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0