Peşpeşe 2 ameliyat olmuştu! Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti yorumu gündem oldu

Her hafta izlenme rekorları kıran Kızıl Şerbeti dizisinde Abdullah Bey, namı diğer Apo rolünü oynayan Settar Tanrıöğen, bir süredir yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle diziye ara vermişti. Geçtiğimiz günlerde kanal ve dizi yapımı Abdullah karakteri için oyuncu değişikliğine karar vermiş ve rol için Ahmet Mümtaz Taylan ile anlaşmıştı. Tanrıöğen'den bu değişim hakkında şaşırtan bir yorum geldi.

Bir süredir sağlık problemleri sebebiyle hastanede tedavi gören Settar Tanrıöğen, kendisine geldi. Önümüzdeki hafta taburcu olacağı belirtilen oyuncu kendine gelir gelmez ilk iş Kızılcık Şerbeti'ni izlemiş. Ünlü oyuncu, kendisinin oynadığı Abdullah karakterindeki değişim hakkında da konuştu.

Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen

SETTAR TANRIÖĞEN'DEN ŞAŞIRTAN KIZILCIK ŞERBETİ YORUMU!

Ünlü oyuncu sıkıntılı günlerini geride bırakıyor. Aramızda Kalmasın adlı magazin programının haberine göre Settar Tanrıöğen, kendisine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izledi ve ekip arkadaşlarını sordu. Diziyi izlerken duygulandığı ifade edilen Tanrıöğen'in oynadığı Abdullah rolü Ahmet Mümtaz Taylan'a devredilmişti. Ünlü oyuncu söz konusu değişime ilişkin de yorumda bulundu.

Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen

YERİNE AHMET MÜMTAZ TAYLAN GELMİŞTİ!

Programda, Settar Tanrıöğen'in, yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın gelmesinden memnuniyetini dile getirdiği ifade edildi.

Adele kötü haberi duyurdu: Sesini kaybetme tehlikesi yaşıyor

İLİŞKİLİ HABER

Adele kötü haberi duyurdu: Sesini kaybetme tehlikesi yaşıyor
Arka Sokaklar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara bebekliği ile gündemde! Ünlü oyuncu geçmişe götürdü

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'ın Komiser Seval'i Burcu Kara bebekliği ile gündemde! Ünlü oyuncu geçmişe götürdü
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0