Rupert Murdoch 93 yaşında evlendi! Beşinci kez nikâh masasına oturdu

Ünlü medya patronu Rupert Murdoch, 93 yaşında evlilik için son bir şans daha denedi. Ünlü patron, Elena Zhukova ile beşinci kez nikâh masasına oturdu.

93 yaşındaki medya devi evlilik için kendine son bir şans daha tanıdı. 4 kez evlenen ve 6 kez nişan yapan Murdoch, bu kez emekli bilim adamı Elena Zhukova ile hayatını birleştirdi. Dünyanın önde gelen basın kuruluşları Fox News, Wall Street Journal, Sun ve Times'ın sahibi olan Rupert Murdoch ile Rus moleküler biyolog Elena Zhukova'nın düğün töreni, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki üzüm bağında gerçekleştirildi.

BBC'de yer alan habere göre; Rupert Murdoch ile Elena Zhukova, eski eşlerinden biri olan Çin kökenli girişmci Wendi Deng'in ev sahipliğini yaptığı partide tanıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ukrayna'nın Karadeniz kıyısında dev dalgalar 20 yaşındaki genç kadını yuttu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0