Kobra Murat verdiği haberle herkesi üzdü! İkinci kez...

Kobra Murat lakabıyla adını geniş kitlelere duyuran Murat Divandiler, verdiği haberle hayranlarını endişelendirdi. Kobra Murat sosyal medya hesabından ikinci defa ameliyat olacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle apar topar ameliyata alınan ünlü isim Kobra Murat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla herkesi üzdü.

Sağlığına kavuşan Kobra Murat ortaya çıktı!  İLİŞKİLİ HABERSağlığına kavuşan Kobra Murat ortaya çıktı!

İKİNCİ KEZ AMELİYAT MASASINA YATACAK

Göbek atarak hastaneden taburcu olan ünlü ismin ikinci defa ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bu sözlerle duyurdu. 

"Mübarek Ramazan ayının ilk gününde 2. ameliyatıma giriyorum, tüm İslam aleminden ve sevenlerimden helallik ve dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun hepinize hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin.

"KAPALI AMELİYAT DEĞİL"

Tekrar tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2 ay önce bağırsak çatlaması ameliyatı olmuştum. Aradan 2 ay geçti torbaları aldırmak için tekrardan ameliyat olacağım. Fakat birinci ameliyatın aynısı olacak. Kapalı ameliyat değil."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Sarıoğlu canlı yayında ilahi seslendirdi! O anlar dikkat çekti

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

TTT 3 ay önce

Çokmu önemli bizene

okuyucu 3 ay önce

Kimmiş bunun hayranları acaba...

Yakup 3 ay önce

Allahım yarabbim. Bunlara acı

Safa 3 ay önce

Ne oldu yılan mı soktu yoksa ?!!!!