Sağlık sorunlarıyla boğuşan Sertab Erener'den hastalığıyla ilgili açıklama

Haziran ayında vereceği konserleri ertelemek zorunda kalan ünlü şarkıcı Sertab Erener sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Hastalandığını açıklayan Erener sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Şarkıcı Sertab Erener'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenildi. Eurovision Şarkı Yarışması'nda 21 yıl sonra yeniden sahneye çıkan Sertab Erener, sağlık sorunları nedeniyle bazı konserlerini iptal etti.

ÜZÜCÜ HABERİ BÖYLE AÇIKLADI

59 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bazı konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu.

"İPTAL ETMEK ZORUNDA KALDIM"

Erener, "İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden döndüğüm günden beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Bu süreçte Haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım ve çok üzgünüm" dedi.

SAĞLIK DURUMU VE YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Erener, "Ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağım için mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz'da dinleyeceğiniz yeni şarkım 'Bi Polar' ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere" diye ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağatay Ulusoy'dan dikkat çeken paylaşım! Şarkı söylediği o anlar...

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri eğlenmelere doyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri eğlenmelere doyamadı!
Afra Saraçoğlu kendisini küçükken terk eden babasıyla bir araya geldi! O kare büyük ilgi gördü

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu kendisini küçükken terk eden babasıyla bir araya geldi! O kare büyük ilgi gördü
Cengiz Kurtoğlu'ndan erkek sanatçılara ağır eleştiri: "Vallahi rezalet işler bunlar!"

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu'ndan erkek sanatçılara ağır eleştiri: "Vallahi rezalet işler bunlar!"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ama Öyleee 2 gün önce

Vah vah vah... Şart mıydı o rezalete katılmanız? Bazen sebebini bilemediğiniz belalar sizi bulur ve asla ders almazsınız, ibret almazsınız... Vazgeçmezsiniz...

Toplam 1 beğeni