Bu sözler düşmana söylenmez! Ferdi Tayfur Tuğçe Tayfur ve Necla Nazır'a verdi veriştirdi

Türk arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur, adeta kanlı bıçaklı hale geldi. Ferdi Tayfur'un kızına soyadı yasağı getirmesi ve suç duyurusunda bulunmasıyla tansiyon yükselirken Tuğçe Tayfur ve Necla Nazır ünlü sanatçıya babasına öfke kustu. Adeta hedef tahtası haline gelen Tayfur, Bilal Özcan'a çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda özel yaşamıyla sık sık gündeme gelen Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden birbirlerine girdiler. 

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur

Muhammet Aydın ile tanıştıktan kısa bir sonra nikah masasına oturan Tuğçe Tayfur'un evlendikten sonra babasıyla arasının açıldığı ve ikilinin görüşmediği iddia edilmişti. Gözlerden uzak bir hayat süren ve kızının düğününe dahi gitmeyen usta sanatçı Ferdi Tayfur, ilk olarak sosyal medyada isim vermeden kızını hedef aldı.

Usta sanatçı, geçtiğimiz aylarda kızı Tuğçe Tayfur'un menajeri Şirin Gözalıcı ile kavga etmesine tepki göstererek "Sevgili dostlar; zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?" şeklinde kafa karıştıran bir paylaşımda bulundu. 

"BENİM MUHATABIM SEN DEĞİLSİN"

Tuğçe Tayfur, bu mesajı babasının değil de basın danışmanı Şirin Gözalıcı'nın yazdığını iddia ederek resmen çılgına döndü. Babasının paylaşımına yanıt veren Tuğçe Tayfur, "İşte sen Şirin Hanım'a demişsin ki 'kim ne yapar kendine yapar' yaz, o yazmış 'anladınız mı yıllar önce neden kaçıp gittiğimi' neyse atamızla laf dalaşına girecek değilim. Annem bana çok güzel edep ve saygıyı öğretti. Benim muhatabım bu konuda sen de değilsin zaten. Aynen dediğin gibi bu hayatta kim ne yaparsa kendine yapar. İnsan haddini ve yerini bilecek, bilmiyorsa da öğreteceğim ona. Aramıza girmesine izin vermeyeceğim istediği kadar video çeksin istediği kadar arkamdan insanlara o bizim ailemizden değil desin" şeklinde konuştu.

Ferdi Tayfur ve Şirin Gözalıcı

Ferdi Tayfur ve Şirin Gözalıcı

"KİM NE YAPAR KENDİNE YAPAR!"

Ancak çok geçmeden Ferdi Tayfur kişisel hesabından bir video yayımladı ve mesajın kendisine ait olduğunu söyleyip, "Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım. Söylediğim de şu; Kim ne yapar, kendine yapar, dünyada ve ahirette... Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" açıklamasını yaptı.

AYLAR SONRA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Babasıyla arası açılan Tuğçe Tayfur, bazı sosyal medya kullanıcılarının kendisine "Babanı üzme" gibi yorumlarda bulunması üzerine sessizliğini bozdu. Şirin Gözalıcı'ya öfkesi dinmeyen Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Gözalıcı için "O, bu olayı kullanarak babamı dâhil etti" ifadelerini kullandı.

Babasının "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" paylaşımının Gözalıcı tarafından yapıldığı konusunda ısrarcı olan Tuğçe Tayfur, yaşananlara kırgın olduğunu belirtti.

"BABAM BENİ HARCADI"

Babası Ferdi Tayfur'un kendisinin yanında olmadığını söyleyen Tuğçe Tayfur, "Babam beni harcamış gibi oldu" sözleriyle sitem etti.

FERDİ TAYFUR'DAN SUÇ DUYURUSU HAMLESİ GELDİ

Kızının 'kırgınım' açıklaması karşısında adım atması beklenen Ferdi Tayfur'dan hiç umulmadık bir hamle geldi. Kızına rest çeken ünlü sanatçı, avukatı aracılığıyla sosyal medyadan bir açıklama yaparak kızına soyadını kullanmaması ve ticari faaliyetlerinde isim hakkı almak istediğini dile getirdi.

İSİM HAKKI İSTEDİ

Usta sanatçının avukatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Müvekkilim Sn. Ferdi TAYFUR ve kızı Tuğçe AYDIN arasında gelişen bir takım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin "TAYFUR" soyadının Tuğçe AYDIN tarafından gerek görsel ve gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe AYDIN tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe AYDIN'ın işletmiş olduğu "Tuğçe Tayfur Store" isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sn.Ferdi TAYFUR, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe AYDIN'I bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe AYDIN gerekse Tuğçe AYDIN'la beraber iş yapan ve/veya hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacağımızı saygılarımızla bildiririz"

"BABAMSIN YA ONDAN TAYFUR BENİM SOYADIM!"

Babasının bu hareketi karşısında büyük bir şok yaşayan Tuğçe Tayfur ise, "Tayfur soyismini bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben, ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba! Olur sorun yok! Tuğçe Aydın olarak devam ederim" sözleriyle ateş püskürdü.

DAMAT MUHAMMET AYDIN DA OLAYA DAHİL OLDU

Yaşananların ardından Tuğçe Tayfur'un eşi Muhammet Aydın çılgına döndü. Sosyal medya hesabından videolu paylaşımlarda bulunan Aydın, "Herkese baba oldun da sen bir bize baba olamadın. Ben karımı koruyorum." sözleriyle Tayfur'a seslendi.

"BENDEN 50 MİLYON TL Mİ İSTİYORSUN?!"

Babasına karşı öfkesi dinmek bilmeyen Tuğçe Tayfur, son olarak sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulunarak şoke eden iddialar öne sürdü. Babası Ferdi Tayfur'un kendisinden 50 milyon TL istediğini iddia eden Tuğçe Tayfur, şöyle konuştu:

"Ben haksızlığa geldiğimde susamıyorum, gerçekten deniyorum susmayı. Dosyayı benden gizlediler. Çok merak edip dosyanın içeriğini gördüğümde utandım biliyor musunuz. Yüzüm kızardı. Tuğçe Tayfur Store bir marka ve ben tanımadığımız birinin soyadını gasp etmiyorum. Bu benim öz babamın soyadı ve sen bunun için benden 50 milyon TL mi istiyorsun? 50 milyon TL olmazsa da %58 hisse mi istiyorsun? Utandım. Yemin ediyorum utandım. Tuğçe Tayfur benim sen değilsin ki... Ben Ferdi Tayfur Store açmadım. Kendi adımla açtım mağazayı. Senin istediğin gibi oldu; sahneyi bırak, sen zaten güzel çizim yapıyorsun dedin. Kocamda arkamda durdu işte. Şoktayım."

NECLA NAZIR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasındaki gerilim günbegün artarken Ferdi Tayfur'un 30 yıllık hayat arkadaşı ünlü oyuncu Necla Nazır, sessizliğini bozdu. Eski eşi Ferdi Tayfur'un kızlarına karşı sergilediği tutum karşısında büyük bir üzüntü ve hayalkırıklığı yaşayan Nazır, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. 'Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?' sözleriyle konuya dahil olan Nazır, şu ifadeleri kullandı:

"Her şeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Hepinizden özür diliyorum. Dünyada bu kadar kargaşa varken, küçük bebekler, anneler, babalar öldürülürken kendi özel yaşantımızla toplumu meşgul ettiğimizden dolayı hepinizden gerçekten çok özür diliyorum. Beni merak etmişsiniz 'Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?' diye. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuğuma çekildim. Evladımı da böyle yetiştirdim. Her şeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim."

"BENİM KIZIM YALNIZ DEĞİL ONUN ALLAH'I VAR"

Kızının arkasında olduğunu belirten Nazır, "Evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var." şeklinde konuştu.

"EVLADIMIN RIZKINI YEĞENLERİNE YEDİRMEM"

Son olarak Ferdi Tayfur'a seslenen ve sitem eden Nazır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ferdi bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya'ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız. Evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? Menajerliğini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım. Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar."

FERDİ TAYFUR AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Peş peşe gelen bu açıklamalara karşılık veren Ferdi Tayfur, bu kez Bilal Özcan'a konuştu. "Ben hayvanlarla uğraşırım. İnsanlarla uğraşamam" diyerek şoke eden bir açıklama yapan Tayfur, kızının markasında soyadını kullanmasını istemediğini bir kez daha dile getirdi.

"YALAN SÖYLÜYORLAR"

"Kızım soyadımı kullanmasın istemiyorum çünkü malzeme yapıyorlar... Kızım, eşinin soyadı Aydın'ı kullansın..." diyen Tayfur, patent aldıklarını iddia eden damadı ve kızını da yalanladı ve "Alamazlar... Yalan söylüyorlar. Onların söylediği tarihte mahkemeler kapalıydı." şeklinde konuştu.

Adanalı dizisinin Pınar'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği hayranlarını şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Adanalı dizisinin Pınar'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği hayranlarını şaşırttı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 33

HAYRAN 3 gün önce

iYİ SANATÇISIN ABİ AMA EŞİNE VE KIZINA YAPTIKLARIN YAKIŞMIYOR,DAMAT SEN DE SAKİN OL

Turk 3 gün önce

Gayri mesru kadin ve cocugun icin birakmissin birde cikip neden birakip gittim biliyormusunuz diyorsun.

isma 3 gün önce

Necla Hanımın ağzına sağlık güzel özetlemiş olayı, Ferdi bey sana yakışmıyor avanelerin seni dolandırıyor sende ailene sarıyorsun sana yakışmadı bunadın galiba kendine gel ailene kızına sahip çık sana yakışanı yap...

FATİH 6 gün önce

ula ferdi, heryerden çarpıldın hala paraya doymadın. u millete kasetle filmle verdin gazı, aldın paraları, canlı konserlerde gördük sadece borazan gibi bağırıyordun. algıyla siyasi ırkçı halinle milleti kandırdın. ama hala doymamışssın be. necla nazır ne derse haklıdır

Toplam 7 beğeni

Samet 6 gün önce

Ahirete inanmayan Ferdi Turanbayburt. Eski bir aktörün İsmini ve soyadını çalan, ününü kullanan ve şimdi o çaldığı soyisimden telif isteyen Ferdi Tayfur ve hukuktan anlamayan bir avukat. Açabiliyorsa Aydoğan Tayfur'a açsın dava. Aynı mesleği yapıyorlar. Ama o da olmaz kanunda yeri yok böyle bir telifin

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun