Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç sektörden uzaklaşma nedenini açıkladı! "Bu sebeple..."

Yayınlandığı döneme damgasını vuran dizi Arka Sıradakiler'in Özge'si olarak hafızalara kazınan Sevda Dalgıç, önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. Objektiflere takılan ünlü isim oyunculuk sektöründen uzaklaşma nedenini anlattı.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında iş insanı Dilge Emir Güvenç ile Baltalimanı'nda bir mekanda dünya evine giren eski oyuncu Sevda Dalgıç, uzun süredir oyunculuk sektöründen uzakta bir yaşam sürdürüyor. Fırat Çöloğlu, Bülent Çetinaslan ve Sinem Öztürk gibi isimlerin yer aldığı ve toplam 6 sezon süren Arka Sıradakiler dizisindeki 'Özge' karakteri ile hafızalarda yer edinen Dalgıç, geçtiğimiz günlerde alışveriş turunda objektiflere takıldı. Değişimiyle herkesi şaşırtan eski oyuncu dizi sektöründen uzaklaşma nedenini anlatırken sektöre dair eleştirilerde de bulundu.

 Arka Sıradakiler Özge

Arka Sıradakiler Özge

Arka SıradakilerİLİŞKİLİ HABERArka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç davullu zurnalı evlendi!

"BU SEBEPTEN PİYASADAN KOPTUM"

Alışveriş turunda objektiflere takılan ünlü isim, sektörden neden uzaklaştığını, menajerlerin hep aynı oyuncuları yapımcılara önerdiği, bu nedenle kendisi ve tanıdığı pek çok oyuncunun dizilerde yer alamadığını söyleyerek açıkladı ve "Bu sebepten biraz piyasadan koptum. Yaşam ve beslenme eğitimi veriyorum" ifadelerini kullanarak sektörü eleştirdi.

Sevda Dalgıç

Sevda Dalgıç

"Biraz dizi piyasasından koptum" diyen Dalgıç sözlerine şöyle devam etti;

"Sağlıklı yaşam ve beslenme eğitimi veriyorum. Sektörde ise piyasa aynı kişiler üzerinden dönüyor. Sağlığa yöneldim. Herhalde menajer arkadaşlarla yakın olmak gerekiyor. Biraz sıkıntılı. Bülent Çetinaslan ve birçok arkadaşımın oyunculuğunu beğeniyorum ama iş bulamıyorlar. Döngü değişik. Eskiden daha farklıydı. Eskiden castlar karakterlere göre yapılıyordu. Şimdi o oradan çıkıp başka projeye geçiyorlar. İnandırıcılık kalmadı. Oyunculuk ve popülerlik başka bir şey. Artık fazla Türk dizisi izlemiyorum. Çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarım var. Oyunculuğunu beğendiğim ve ekranda göremediğim çok isim var. Dediğim gibi aynı kadroda dönüyor. Bir gruplaşma var."

Oğluyla karelerini paylaşan İlhan Mansız'ın çocuğuna koyduğu isim tepki çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Oğluyla karelerini paylaşan İlhan Mansız'ın çocuğuna koyduğu isim tepki çekti!
Cezaevinden çıkan Nihal Candan yaşadıklarını anlattı! "Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık"

İLİŞKİLİ HABER

Cezaevinden çıkan Nihal Candan yaşadıklarını anlattı! "Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0