Cezaevinden çıkan Nihal Candan yaşadıklarını anlattı! "Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık"

Nihal ve Bahar Candan olarak bilinen sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde tutuklu kaldığı cezaevinden tahliye edildi. Rahatsızlığı sebebiyle tahliye edilen Candan, cezaevinde yaşadıklarını anlatırken, ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan ile aynı koğuşta yer aldıklarını da aktardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kardeşi Bahar Candan ile birlikte 'suç gelirlerini aklama' gerekçesi ile tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, rahatsızlığı sebebiyle 26 Nisan'da tahliye edildi. Kanal D'nin özel haberine göre; 5,5 aydır cezaevinde kalan Candan, tahliye edildikten sonra soluğu kuaförde aldı. 25 Nisan tarihinde yeme bozukluğu (anoreksiya) sebebiyle 37 kiloya kadar düşen ve hastaneye kaldırılan Candan, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tahliye edildi. Tahliye edildikten sonra ilk defa dışarıya çıkan sosyal medya fenomeni cezaevinde yaşadıklarından bahsetti.

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşen ve tahliye olan Nihal Candan sinir krizi geçirdi!İLİŞKİLİ HABERCezaevinde 37 kiloya kadar düşen ve tahliye olan Nihal Candan sinir krizi geçirdi!

"ÇOCUKLARA KÖTÜ ÖRNEK OLDUYSAM ÖZÜR DİLERİM"

Sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar ve katıldıkları yarışma programı ile tanınan Candan kardeşler haklarında çıkan tutuklanma gerekçeleri sebebiyle cezaevine gönderilirken, çocuklara ve gençlere kötü örnek oldukları gerekçesiyle de eleştirildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nihal Candan "Hatalarımız vardır, doğrudur. Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı." ifadelerini kullandı.

Nihal Candan

Nihal Candan

"SIK SIK PSİKOLOJİK DESTEK ALDIK"

Cezaevinde yaşadıklarını anlatan Candan, sürecin başta daha zor olduğunu vurgulayarak "Ama kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana." dedi.

Nihal Candan tahliye edildi

Nihal Candan tahliye edildi

CEZAEVİNDE YAPTIKLARINDAN BAHSETTİ

Cezaevinde neler yaptıklarının da bahseden Nihal Candan "Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık." diyerek sözlerine devam etti.

Nihal Candan ve Bahar Candan

Nihal Candan ve Bahar Candan

"SEÇİL HABER İZLEMİYOR DİYE BİZ DE İZLEMİYORDUK"

İş insanları ve ünlü futbolcuların aralarında yer aldığı onlarca kişi dolandırdığı gerekçesi ile tutuklanan Seçil Erzan ile aynı koğuşta yer aldıklarını söyleyen Candan "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk." dedi.

Nihal Candan ile Seçil Erzan

Nihal Candan ile Seçil Erzan

"KARDEŞİM DE ÇIKTIKTAN SONRA AİLECEK PEK BİR DERDİMİZ KALMAYACAK"

Kardeşi Bahar Candan ile de aynı cezaevinde yer alan Nihal Candan, sözlerini "Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti. En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak." ifadeleriyle sonlandırdı.

Candan kardeşler

Candan kardeşler

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç sektörden uzaklaşma nedenini açıkladı! "Bu sebeple..."

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç sektörden uzaklaşma nedenini açıkladı! "Bu sebeple..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0