Zeynep Bastık'ın doğum gününde sahne almıştı! Kobra Murat sahne ücretini açıkladı

"Romanların Prensi" olarak nam salan Kobra Murat, geçtiğimiz aylarda Zeynep Bastık'ın doğum gününde sahneye çıkmıştı. Partide konuklara unutulmaz anlar yaşatan ünlü isim, aldığı ücreti açıkladı.

Kendine has tarzı ve eğlenceli kişiliğiyle sık sık gündeme gelen "Kobra Murat" lakaplı Murat Divandiler, son olarak "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" sözleriyle uzun bir süre konuşuldu. Altın ve dolarlarla yaptığı şatafatlı şovlarına ara vermeden devam eden ünlü isim, doğum günü için özel bir gece düzenleyen şarkıcı Zeynep Bastık'ın partisindeki müzikal şölen ile de unutulmadı.

Kobra Murat

Kobra Murat

"BANA 80 BİN TL PARA VERDİLER"

Bastık'ın doğum günü partisinde konuklara eğlenceli anlar yaşatan Kobra Murat, aylar sonra aldığı ücreti ilk kez açıkladı. "Partide olan herkes pırlanta gibiydi." diyen ünlü isim, şöyle konuştu:

"Ben normalin iki katı, üç katı para istedim. Bulgaristan'dan geldim, aşırı yorgundum. Parti için bana 80 bin lira para verdiler. Ben partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip, dans ettim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Soğuk havaya aldırmayan Melis Sezen kıyafetleriyle denize girdi!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0