Oktay Kaynarca'dan yıllar sonra sürpriz! Süleyman Çakır'ın ünlü repliğini yeniden seslendirdi

Bir döneme damgasını vuran fenomen dizi Kurtlar Vadisi, milyonları ekrana kilitliyordu. Dizinin ekranlara veda etmesinin üstünden yıllar geçse de karakterleriyle ve hikayesiyle hâlâ anılmaya devam ediyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri de Oktay Kaynarca'nın oynadığı Süleyman Çakır karakteriydi.

Dizide başrol Polat Alemdar'ın yakın dostu ve bir mafya babası olan "Çakır" namlı Süleyman Çakır, izleyicinin büyük beğenisini toplamıştı. 43. bölümde vurulup 45. bölümde Kurtlar Vadisi'ne veda eden karakterin arkasından bir grup vatandaş gıyabi cenaze namazı bile kılmıştı. Üstünden yıllar geçse de unutulmayan Çakır'ın oyuncusu Oktay Kaynarca da bir hayli dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı YouTube programında Süleyman Çakır'ın en meşhur repliğini yeniden seslendirdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

OKTAY KAYNARCA YENİDEN "SÜLEYMAN ÇAKIR" OLDU

Kafa TV adlı YouTube programına konuk olan Oktay Kaynarca, programın konsepti gereği hafızalardan çıkmayan Kurtlar Vadisi repliğini seslendirdi.

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

Meşhur replikte Süleyman Çakır "Biz racon bilen adamız, racona göre yaşarız. Karşımızda da racon görmek isteriz. Raconumuza para gibi şeyler halel getiremez" diyor. Oktay Kaynarca, bu repliği 20 yıl sonra yeniden tekrarlayarak sosyal medyada ilgi gördü.

Sinem Kobal'dan 'sürpriz' paylaşım! "Setlere geri mi dönüyor?"

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'dan 'sürpriz' paylaşım! "Setlere geri mi dönüyor?"

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0