Mesut Özil'den romantik jest! Amine Gülşe'nin doğum gününde...

Futbol dünyasındaki başarısıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündeme geldi. Ünlü futbolcu eşi Amine Gülşe'nin doğum gününü fotoğraflarına yazdığı romantik not ile kutladı.

2023 yılında futbol kariyerine son vererek inzivaya çekilen dünyaca ünlü eski futbol oyuncusu Mesut Özil, bu kez sahalardaki başarılarıyla değil sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım üzerine dikkatleri üzerine topladı. 35 yaşındaki eski futbolcu 2019 yılında dünyaevine girdiği eşi Amine Gülşe'nin doğum gününü sevgi dolu bir yazı ile kutladı. Mesut Özil'in o paylaşımı sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmurun tutuldu. 

Mesut Özil in paylaşımı

Mesut Özil in paylaşımı

"ÖMRÜM!"

Paylaşımı sırasında Amine Gülşe ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafı yayınlayan Mesut Özil, paylaşımına "Tüm evrendeki en güzel, sevgi dolu ve şefkatli kadın ve annenin doğum günü kutlu olsun. Her zaman yanımda olduğun için teşekkürler! Sağlıklı kal ve her şey gönlünce olsun! Seni seviyorum aşkım." notunu yazdı. Amine Gülşe ise Mesut Özil'in paylaşımına "Seni çok seviyorum ömrüm" yorumunda bulundu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Derya Uluğ

Derya Uluğ

SAHNEDEN MUTLULUKLAR DİLEDİ!

Paylaşımlarının ardından Derya Uluğ'un sahne aldığı bir eğlence mekanında görüntülenen ünlü çift, Amine Gülşe'nin yeni yaşını birlikte kutladı. Amine Gülşe için özel olarak hazırlanan kutlama pastasının masaya geldiği sırada ise Derya Uluğ doğum günü şarkısını seslendirdi. Derya Uluğ, ünlü çifte sahneden mutluluklar diledi. 

Amine Gülşe ve Mesut Özil

Amine Gülşe ve Mesut Özil

Amine Gülşe ve Mesut Özil

Amine Gülşe ve Mesut Özil

Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi açıklaması ortalığı karıştırdı! Bahadır Özdener sessiz kalmadı

İLİŞKİLİ HABER

Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi açıklaması ortalığı karıştırdı! Bahadır Özdener sessiz kalmadı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0