Rihanna'dan şaşırtan annelik itirafı! 'Cesur kıyafet tercihlerimden pişmanım'

Dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Rıhanna, giyim tarzıyla adından yıllarca söz ettiriyordu. Şimdilerde iki çocuk sahibi olan Rıhanna, verdiği bir röportajda geçmişteki tercihlerinden pişman olduğunu söyledi.

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Rihanna, verdiği pozlarla adından söz ettirmişti. Cesur giyim tarzıyla da adından sıklıkla bahseden Rihanna, geçen günlerde katılığı bir davet çıkışında pişmanlığından bahsetti.

"VÜCUDUMU SERGİLEDİĞİM İÇİN PİŞMANIM"

Rihanna, "Ben hayatımda bir sürü hata yaptım. Dekoltelere özgürlük verdim. Şimdi bu işler gençlere kaldı. Geçmişte vücudumu sergilediğim için pişmanım. Bir anne olarak, ben bunları gerçekten yaptım mı diye düşünüyorum." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEOLAR;

Neler oldu neler! Gündemi sıkı takip ediyorum diyenler bu videoda buluşuyor

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0