Kan donduran iddia: Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage annesini dövdü

Dünyaca ünlü aktör Nicolas Cage’in kendi gibi oyuncu olan oğlu Weston Cage, korkunç bir iddiayla gündemi sarstı. Annesi Christina Fulton ile sözlü bir tartışma yaşayan Cage'in kavganın dozunun artmasıyla annesini darp ettiği iddia edildi.

"Hayalet Sürücü", "Yetenekli Bay Cage" ve "Büyük Hazine" gibi unutulmaz yapımlarla adından söz ettiren Hollywood yıldızı Nicolas Cage'in kendisi gibi oyuncu olan oğlu son hamlesiyle dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Nicolas Cage oğlu ve eski eşi

Nicolas Cage oğlu ve eski eşi

BOMBA İDDİA: ANNESİNİ DARP ETTİ

İddialara göre 28 Nisan'da Weston Cage, annesi Christina Fulton'ın Los Angeles'taki evinde annesini darp etti. Konu hakkında açıklama yapan çeşitli kaynaklar; anne-oğul arasındaki kavganın ilk olarak sözlü bir tartışma olarak başladığını ardından fiziksel bir hale dönüştüğünü ileri sürdü.

Yaşanan skandal olayın ardından polis ekiplerinin Falton'ın evine geldiği ancak 33 yaşındaki Cage orada olmadığından herhangi bir tutuklama yapılmadığı öğrenildi. 

TMZ'nin haberine göre; 56 yaşındaki Fulton'a yakın kaynaklar, "duygusal bir an" sırasında oğluna yardım etmek ve onu teselli etmek için yanına çağırdığını öne sürdü. Fulton, darp iddialarını reddetse de yüzünün her yerinde morlukların olduğu kareleri akılları karıştırdı. Weston Cage'in adı daha önce de kazalar ve şiddet olaylarıyla anılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Antalya'da akıllara durgunluk veren düğün! İki eşeği evlendirip balayına gönderdiler

38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Kumral Bodur'un hayatı film olacak

İLİŞKİLİ HABER

38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Kumral Bodur'un hayatı film olacak
Sylvester Stallone saatlerini açık artırmaya çıkaracak! Saatleri bir servet değerinde

İLİŞKİLİ HABER

Sylvester Stallone saatlerini açık artırmaya çıkaracak! Saatleri bir servet değerinde
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

fahri 3 ay önce

Benim kanım donmadı, hem de hiç donmadı. Daha rezil şeyler bizde varken...