Yeliz Yeşilmen'den çok konuşulacak Emel Sayın itirafı! 2 ünlü ismi hedef aldı

Son dönemde biyografi film furyası başladı. Müslüm, Bergen, Barış Akarsu ve diğerlerinden sonra şimdi de Emel Sayın'ın filminin çekileceği gündemde. Filmde Emel Sayın rolü için çok sayıda oyuncunun ismi konuşulurken, Yeliz Yeşilmen role talip olduğunu açıkladı.

Türk Sanat Müziği'nin ve Yeşilçam sinemasının usta isimlerinden Emel Sayın'ın hayatı film oluyor. Film hakkında detaylar henüz paylaşılmadı ancak Emel Sayın rolü için özellikle iki oyuncu konuşulmaya başlamıştı. Bunlardan biri Burcu Biricik ve diğeri Pelin Karahan. Sunucu ve oyuncu Yeliz Yeşilmen ise bu isimlere tepki göstererek Emel Sayın rolü için en uygun kişinin kendisi olduğunu iddia etti ve role talip oldu.

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

YELİZ YEŞİLMEN EMEL SAYIN ROLÜNE TALİP OLDU

Geçtiğimiz gün TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın adlı magazin programına konuk olarak katılan Yeliz Yeşilmen, Emel Sayın rolüne talip olduğunu açıkladı ve "Emel Sayın'a en çok ben benziyorum, onun hayatını anlatan filme talibim" dedi.

BURCU BİRİCİK VE PELİN KARAHAN'A TEPKİLİ

Yeşilmen, başrol için konuşulan iki isme; Burcu Biricik ve Pelin Karahan'a da tepki gösterdi. Gerekçe olarak ise onların rol için fazla ufak tefek olduklarını belirtti. Yeşilmen, "Bir kere Emel Sayın boylu poslu, iri yarı bir kadın. Dediğiniz Pelin Karahan ile Burcu Biricik küçücükler" şeklinde konuştu.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0