Oyuncu Deniz Uğur'dan şok itiraf: "Filistin'e destek verdiğim için projelerim engellendi"

Adını Feriha Koydum, Kırgın Çiçekler, Kırmızı Oda ve daha pek çok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Deniz Uğur, İsrail'in Filistin'de uyguladığı soykırıma karşı bir duruş sergilemesiyle biliniyor. Sosyal medya hesabından sık sık aktivist paylaşımlar yapan Uğur, bu özelliğinden dolayı özel projelerinin engellendiğini söyledi.

7 Ekim'den bu yana yaklaşık 7 aydır İsrail'in Filistinli halk üzerine uyguladığı bombardıman devam ediyor. Yaşanan kıyıma dünya genelinde bir çok sanatçı ses çıkartırken bunlardan biri de Türk oyuncu Deniz Uğur. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sık sık aktivist paylaşımlar yaparak İsrail'in zulmüne dikkat çekmeye çalışıyor. Deniz Uğur bu tarz paylaşımlarından ötürü kendisine ambargo uygulandığını ve projelerinin engellendiğini söyledi.

Deniz Uğur

Deniz Uğur

"FİLİSTİN'E DESTEK VERİYORUM DİYE AMBARGO GÖRÜYORUM"

Filistin'e destek verdiği için çeşitli engellerle karşılaştığını belirten Deniz Uğur, "7 Ekim'den beri sosyal medyadaki aktivist paylaşımlarımdan dolayı hayatım değişti. Özel sektörde projelerim engellendi." dedi. Türkiye'nin her zaman Filistin'in yanında olduğunu da ekleyen Uğur, "Devletimiz soykırıma karşı mücadele ediyor, direnişi destekliyor. Arap ülkelerini harekete geçirmek için hassas diplomasi sürdürüyor ve İsrail'e ambargo uyguluyor." şeklinde devam etti.

Deniz Uğur

Deniz Uğur

"FİLİSTİN'İN VE DÜNYANIN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN"

Deniz Uğur Gülener, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ise şunları kaydetti:

"Gözünüzü açıp dünyaya bakın, gönül gözünüzü açıp içinize bakın, ön yargılarınızı kırın diye yıllardır boşuna mı dilimde tüy bitti? İşte gün geldi çattı? Filistin'in yani dünyanın özgürlüğü için bütün demokratik yöntemlerle halklar devletlere baskı yapıyor işte. İnsanlar barış diyor, sevgi diyor, birleşelim diyor. Hâlâ sığ mı kalacaksınız? Yobaz mı kalacaksınız? Faşist mi kalacaksınız? Çaba gösteren kardeşlerinizi kucaklayacağınıza salak salak dizi mi seyredeceksiniz? 'Hayırlı insan olun, sâlih amel işleyin' ne demek? Hiç düşünmez misiniz?"

Kral Charles oğlu Prens Harry'e hem sarayın hem kalbinin kapılarını kapattı!

İLİŞKİLİ HABER

Kral Charles oğlu Prens Harry'e hem sarayın hem kalbinin kapılarını kapattı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 15

yürekli 4 ay önce

helal olsun şu kadına.

Toplam 1 beğeni

NEHİR GÜL 4 ay önce

hep severdim bu oyuncuyu, helal olsun.

Toplam 1 beğeni

Selam sana 4 ay önce

Ne güzelde yazmış gönlü ve cemali güzel insan..Devletimiz hemen bu güzel insana sahip çıkmalı ve dizi ve filim yapabilmesi için gerekli olan ne gerikirse yapmalı.

Toplam 2 beğeni

alben 4 ay önce

ordadami gizli sionistler

Toplam 1 beğeni

ahmet 4 ay önce

sizlere tşk ediyoruz demokrasi bekçilri gibi görünen kurum ve devletler soykırıma destek olduğu gibi ortaklık ta yapıyorlar

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun