Kral Charles oğlu Prens Harry'e hem sarayın hem kalbinin kapılarını kapattı!

Invictus Oyunları'nın 10. yıl dönümü nedeniyle İngiltere'ye giden Prens Harry’nin ziyareti sırasında babası Kral III. Charles ile görüşmemesi gündem oldu. Kanser olan babasına zeytin dalı uzatan Harry'nin şaşırtan hamlesinin ardındaki gerçek ortaya çıktı.

2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak radikal bir karara imza atan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, uzun zamandır Amerika'da yaşamlarını sürdürüyor. Her ne kadar aileden uzak kalmak istese de yaptığı skandal açıklamalar ve projeleriyle gündemden düşmeyen asi Prens, son dönemlerde babası Kral III. Charles ile arasındaki buzları eritmeyi başarmıştı. Ancak Prens Harry'nin son hamlesi ortalığı karıştırdı.

Prens Harry ve Meghan Markle

Prens Harry ve Meghan Markle

Gaziler için düzenlenen Invictus Oyunları'nın 10'uncu yıldönümünü kutlamak üzere ABD'den Londra'ya gelen Harry, doğduğu toprağa adım attı ama babasıyla görüşmedi. Kral Charles'ın, oğlu Harry ile 'yoğun programı nedeniyle bir araya gelemeyeceği' iddia edildi.

Prens Harry, son olarak babası Kral III. Charles'a kanser teşhisi konulduktan hemen sonra İngiltere'ye gelmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünyada bir devrim yaşanıyor! İngiltere'de 2 küçük kız Filistin'de yaşananlara dair konuştu

Oyuncu Deniz Uğur'dan şok itiraf: "Filistin'e destek verdiğim için projelerim engellendi"

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Deniz Uğur'dan şok itiraf: "Filistin'e destek verdiğim için projelerim engellendi"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0