Özge Özacar'ın yaklaşımı olay oldu! "Görkem rolünü bu kadar iyi yapması tesadüf değil"

Kızılcık Şerbeti dizisine katıldığı günden beri oynadığı Görkem karakteriyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Özge Özacar, geçtiğimiz günlerde bir davete ev sahipliği yaptı. Oldukça büyük bir prodüksiyon ile hazırlanan ünlü oyuncu, davet sırasında fotoğraf çekildiği bir sosyal medya fenomeninin paylaşımları üzerine adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Özge Özacar, geçtiğimiz günlerde marka reklam yüzü olduğu  Ayakkabı Dünyası Provoq'ın yeni sezon tanıtım davetine ev sahipliği yaptı. Davet sırasında birçok kişiyle fotoğraf çekilen ünlü oyuncu, davet sırasındaki tavrı ve yaklaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

Özge Özacar

Özge Özacar

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ!

Birçok ünlü ismin yer aldığı etkinlik sırasında bir sosyal medya fenomeni, Özge Özacar ile birlikte fotoğraf çekilerek sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşım üzerine takipçileri tarafından merak edilenleri yanıtlayan sosyal medya fenomeni,  gelen sorular üzerine davete ilişkin detaylardan ve Özge Özacar'ın yaklaşımından bahsetti.

Özge Özacar

Özge Özacar

"PİŞMANLIKTIR!"

Paylaşımı sırasında Özge Özacar'ın karakterini Kızılcık Şerbeti dizisinde oynadığı Görkem rolüne benzettiğini söyleyen sosyal medya fenomeni, paylaşımlarının hızla yayılması üzerine sosyal medyada büyük ses getirdi. Sosyal medya fenomeni Özge Özacar için "Bu oyuncu hanımın Görkem rolünü bu kadar iyi yapması tesadüf değil arkadaşlar. Hayatımda bu kadar samimiyetsiz, kameralara oynayan bir ünlü görmedim. Yüzü olduğu markanın davetinde 'içerik olsun' diye bir fotoğraf çekileyim dedim, Of pişmanlıktır." ifadelerini kullandı. 

Hızla yayılan haberler üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı Özge Özacar'ın yaklaşımının anlatılanlar ile benzer niteliklerde olduğunu söyledi.  

İşte, yapılan o paylaşım...

Özge Özacar hakkında yapılan paylaşım

Özge Özacar hakkında yapılan paylaşım

Hülya Avşar'ın reklam kazancı resmen dudak uçuklattı! Tamı tamına 50 milyon TL

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'ın reklam kazancı resmen dudak uçuklattı! Tamı tamına 50 milyon TL
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0