Murat Boz'dan samimi açıklama! "İnanılmaz bir baba olurum"

Hülya Avşar'ın programına konuk olan ünlü şarkıcı Murat Boz'dan gelen samimi açıklamalar dikkat çekti. Sevilen şarkılarıyla uzun zamandır sektörde yer alan ünlü şarkıcı, yeni şarkılarından bahsederken özel hayatıyla ilgili açıklamalara da yer verdi.

Şarkıları dillere pelesenk olan ünlü şarkıcı Murat Boz, meslektaşı Hülya Avşar'ın sunuculuğunu yaptığı youtube üzerindeki bir programın konuğu oldu. Özel hayatıyla da sık sık gündem olan ünlü şarkıcı, Avşar'ın kendisine yönelttiği soruları samimi bir şekilde cevap verdi. Boz'un samimi açıklamaları dikkat çekti.

Murat Boz

Murat Boz

Uzun zamandır hayatında kimse olmadığı bilinen Murat Boz için Seda Sayan 2023 yılının başlarında yaptığı bir açıklamada "Murat Boz’un 2023 yılında evlenmesi lazım, artık yeter bütün arkadaşları evlendi" demişti.

Murat BozİLİŞKİLİ HABERMurat Boz'un servet değerindeki yatırımında özel detay dikkat çekti!

"İNANILMAZ BİR BABA OLURUM"

2008-2012 yılları arasında Eliz Sakuçoğlu ile evli kalan 44 yaşındaki ünlü şarkıcı özel yaşamıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. "Bekar kalmak için çabalamıyorum" diyen şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:

Murat Boz özel hayatı

Murat Boz özel hayatı

"Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama artık ilişkilere tahammülüm yok. Birisi benden bir şey beklemesin. Hemen ilk buluşmada yaşanılan şeyin adını koymaya çalışıyorlar. Biraz yalnız kalmak istedim. Çünkü yalnızlıktan korkmuşum. Yıldırım aşkı diye bir şey yok. Annem ve babam 'Çocuk yap' diyor. Ben çocuk çok istiyorum. İnanılmaz bir baba olurum. Kız çocuğum olsun, onu havalara uçururum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İklim aktivisti Greta Thunberg'dan Eurovision finali öncesi Filistin'e destek!

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

GOCA GONYALI 3 ay önce

Bir GONYA ata sözü der ki; "kuru dalında kuruyup kalacaksın, emaan herif kıtlığımı var, Kınık'ta çok" :) :)