Dünyaca ünlü moda devi Hermes'in varisi mirasının bir kısmını bahçıvanına bırakıyor!

Lüks serinin kurucularının soyundan gelen Hermès'in, yaklaşık 13 milyar dolarlık servetinin en az yarısını bahçıvanına bırakmayı planladığı bildiriliyor. Bu kararıyla herkesi şaşırtan milyarder, ailenin diğer üyeleri arasında şok ve öfkeye neden oldu.

1837'de Fransız lüks devi Hermes International SCA'yı kuran Thierry Hermès'in 80 yaşındaki torunu Nicolas Puech, servetinin yarısını eski bahçıvanına bırakmaya karar vererek, ailesinin kurduğu vakıfla kamuoyunda tartışma başlattı. Puech'in bu kararı almasının arkasındaki sebepler tam olarak bilinmemekle birlikte, ailesinin bu duruma karşı çıktığı iddia ediliyor.

Puech'in lüks ve materyalizmden uzak bir yaşam sürmesiyle dikkat çeksede verdiği bu kararla herkesi şaşkına çevirdi. Hermes'in yüzde 5.7'sine sahip olan Puech, daha önce servetini bir vakfa bağışlayacağını söylemişti.

Ancak daha sonra kararını değiştirmişti. Şimdi ise 12 milyar dolarlık servetinin yarısını bahçıvanına bırakacağını açıkladı. Fransız basının da merak ettiği bahçıvanının kimliği henüz öğrenilemedi. 

Uçakta ayaklarını uzatan adama büyük ders! Sosyal medyada viral oldu

İLİŞKİLİ HABER

Uçakta ayaklarını uzatan adama büyük ders! Sosyal medyada viral oldu
‘Sıfır Atık’ projesine uluslararası bir ödül daha: AKDENİZ-PA!

İLİŞKİLİ HABER

‘Sıfır Atık’ projesine uluslararası bir ödül daha: AKDENİZ-PA!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0