Müjdat Gezen'den toplumu kutuplaştıran sözler! Müslümanlığı hedef aldı

Kemalistliği ile övünen ve bunu her defasında bir araç olarak kullanan Müjdat Gezen, bir programda toplumu kutuplaştıran sözlere imza attı. Söylediği skandal sözlerle Müslümanlığı hedef alan Müjdat Gezen, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk topraklarında Türk milletini her defasında hedef alan ve Müslümanlığı her fırsatta aşağılamaktan haz duyan Müjdat Gezen, CHP'li Ayşenur Arslan ile yaptığı programda  katıldığı bir programda skandal sözlere imza attı. "Müslümanlarda bir adet vardır" diyerek toplumu kutuplaştırmaya yönelik söylediği sözler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

'ANAM MUTLAKA ANAMDIR, BABAM BELKİ BABAMDIR'

Gezen, "Müslümanlarda bir adet vardır, biri öldüğü zaman annesinin adıyla gömülür. Çünkü Anadolu'da çok sevdiğim bir laftan dolayı "Anam mutlaka anamdır, babam belki babamdır." dedi.

Elif Buse Doğan'ın başı takıntılı hayranıyla dertte! Hukuki süreçte karara varıldı

İLİŞKİLİ HABER

Elif Buse Doğan'ın başı takıntılı hayranıyla dertte! Hukuki süreçte karara varıldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

DADAŞ 3 ay önce

sen öldüğün zaman senin ana belli değil kimi diyecekler çok merak ediyorum