O ayaklar Çağla Şıkel'in denildi! Hayranlarını inandırmak için ayaklarını paylaştı

Son zamanlarda yer aldığı meditasyon programlarıyla adından sıklıkla bahsettiren Çağla Şıkel şimdi de ayaklarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan ve herkesin dikkatini çeken tuhaf biçimdeki ayakların Çağla Şikel'e ait olduğu iddia edilirken ünlü isimden cevap gecikmedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı "Cennet Mahallesi" dizisindeki Sultan karakteriyle hafızlarda yer edinen ünlü model Çağla Şıkel şimdilerde korkularını yenmek için yöneldiği meditasyonlarla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük kitlelere ulaşan Şıkel son olarak korkularından kurtulmak için 2 bin 5 yüz TL vererek 11 saat kapalı kulübede kalmıştı. Magazin dünyasını oldukça meşgul eden bu olayın ardından ünlü model şimdilerde ise sosyal medyadan paylaşılan bir ayak görüntüsü ile gündemdeydi.

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel kendini kulübeye kapattı! O halleri sosyal medyada alay konusu olduİLİŞKİLİ HABERÇağla Şıkel kendini kulübeye kapattı! O halleri sosyal medyada alay konusu oldu

ÇAĞLA ŞIKEL'İN AYAKLARI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ!

Sosyal medyada Çağla Şıkel'in ayakları olarak servis edilen görüntüler kısa sürede gündem olmuştu. Videoda paylaşılan ayak görüntüsü için kullanıcılar "Bu gerçek olamaz", "Uzaylı ayağı gibi", "Topuklu giymekten herhalde" yorumlarında bulunmuşlardı.

 Çağla Şıkel ayak videosu

Çağla Şıkel ayak videosu

O İDDİALARA CEVAP GECİKMEDİ!

Görüntülerin sosyal medyada dolaşmasının ardından Şıkel'den o iddialara cevap geldi. Ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda ayaklarını çekerek bahsi geçen ayakların kendisine ait olmadığı gösterdi.

Aynalı Tahir ile yıldızı parlayan ve 45 kilo veren oyuncu Kayra Şenocak'ın son hali olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Aynalı Tahir ile yıldızı parlayan ve 45 kilo veren oyuncu Kayra Şenocak'ın son hali olay oldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0