Kemoterapi gören Kahtalı Mıçe için moral gecesi düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bağırsağında tespit edilen kitle için kemoterapi tedavisi gören ünlü türkücü Kahtalı Mıçe için moral olması amacıyla Adıyaman'da sevgi ve saygı gecesi düzenlendi.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Sanat Komisyonu, ince bağırsağında 2 kitle bulunduğu için bir süredir Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kemoterapi tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Kahtalı Mıçe için sevgi ve saygı gecesi düzenledi. Hastalığı dolayısıyla ünlü türkücüye moral olmasını amaçlayan gecede çeşitli programlar sahnelendi.

KAHTALI MIÇE İÇİN SEVGİ VE SAYGI GECESİ DÜZENLENDİ

Kahtalı Mıçe'ye moral amaçlı düzenlenen gece ünlü türkücünün sağlık durumunun iyiye gittiğini belirttiği bir video mesajla başladı. Videoda Kahtalı Mıçe, kemoterapi sürecinin etkili olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Ayrıca bu anlamlı geceyi düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Ardından öğretmenler, gölge oyunu tarzında perde arkasından şiirler seslendirdi. Onların siluetleri ise izleyiciye görsel şölen oluşturdu.

Sonrasında Kahtalı Mıçe'nin Türk sanat dünyasına girişi ve oyunculuk kariyerini anlatan bir biyografi video ile devam ett. Ünlü türkücünün sanat yolculuğu ve elde ettiği başarılar katılımcılara gösterildi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0