Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar'dan nostaljik paylaşım!

Son dönemde Bahar dizisiyle gündeme gelen Demet Evgar, dizideki performansıyla büyük ilgi görüyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Demet Evgar'ın çocukluk fotoğrafı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Çok sayıda tiyatro, sinema ve dizi projesinde yer alan Demet Evgar, doğallığıyla da dikkatleri çekiyor. Ünlü oyuncu son dönemde Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak ile beraber başrollerini paylaştığı Bahar dizisiyle gündemde. Evgar, instagram hesabından çocukluğuna ait bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncunun nostaljik paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

DEMET EVGAR'DAN NOSTALJİK PAYLAŞIM

44 yaşındaki Demet Evgar, instagram hesabından çocukluğuna ait ve ilk kez gördüğünü söylediği bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta küçük Demet'in kucağında, çocukken elinden hiç düşürmediği oyuncağı bulunuyor.

Ünlü oyuncu fotoğrafın altına "Çok fazla çocukluk fotoğrafı olan biriyim. Ama bu fotoğrafımı ben de ilk defa gördüm. Amcamın albümündeymiş. Bi tuhaf oldum. Kızımı gördüm kendimde. Ve sanki kendime daha çok yaklaştım bu görüşle. Tüm çocukluğum boyunca “ hayal dünyama” alan tutan aileme binlerce kere şükrediyorum. Kendime de teşekkür ediyorum. Kendimi hiç bırakmadığım için, elimden tuttuğum için ve bir can sevinciyle kendimi sevdiğim için. (Demkoo seni o kalkan kaşından öperim) (Elimdeki bebeğimi Mavi de çok seviyor. İkimize de korkunç gelmemesi tuhaf biraz)" notunu düştü.

Demet Evgar ve kızı Mavi

Demet Evgar ve kızı Mavi

Ünlü oyuncu 2022 yılında kızı Mavi'yi kucağına almıştı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0