Dev girişimci Nusret şubelerini bir bir kapatıyor!

Dev girişimci Nusret son zamanlarda şubelerini bir bir kapatmasıyla gündeme geliyor. Geçen yılda "New York'un en kötü restoranı" olarak nam salmış olan Nusret Gökçe'ye ait 'Salt Bae Burger' kapanmıştı. Şimdide aynı yerdeki işletmelerinden birini daha kapattığı ortaya çıktı.

Dünyaca nam salmış ve restoran zincirinin sembolü haline gelen Nusret Gökçe, şubelerini tek tek kapattığı ortaya çıktı. Bir süre önce "New York'un en kötü restoranı" olarak adını duyuran Nusret, şimdide başka bir restoranını kapatmak durumunda kaldı.

DEVGİRİŞİMCİ BİR RESTORANINI DAHA KAPATTI

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Nusret, ABD’de bulunan şubesini kapatıyor. Ünlü restoran işletmecisi, Manhattan'daki 9’uncu Cadde yakınındaki 412 W. 15th Sokak’taki Nusr-Et Steakhouse'u kapattı. Bazı kaynaklar, "Bazı pazarları denedi. Bazıları çalıştı, bazıları ise çalışmadı" yorumunda bulundu. Böylece Nusret’in New York’taki restoran sayısı 1 oldu. O restoran da 6’ncı cadde yakınındaki Nusr-Et Steakhouse.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sosyal medyada yayınlanan öfke ritüeli inzivası hayrete düşürdü! Çığlık atabilmek için...

Fransa'dan şaşırtan TikTok yasağı!

İLİŞKİLİ HABER

Fransa'dan şaşırtan TikTok yasağı!
Pınar Altuğ kızı Su ile davete katıldı! Eski ayakkabısını fiyatı dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ kızı Su ile davete katıldı! Eski ayakkabısını fiyatı dikkat çekti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

samimi 3 ay önce

Avrupalilar kafayi yemis , bu ne yav