Şanlıurfa'da dünyaya gelen Gülistan bebek 11 ayda 20 kiloyu aştı!

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde dünyaya gelen Gülistan bebek 11 ayda 20 kiloyu aştı.

Suriye’den Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine gelen Ahmet ve Safa Derviş çifti Adnan Menderes Mahallesi'ne yerleşti. Burada ikiz kız çocuk sahibi olan çiftin, 2023 yılı Temmuz ayında yeni bir kız çocukları dünyaya geldi. Normal kiloda dünyaya gelen Gülistan isimli bebek, doğduktan 2 ay sonra kilo almaya başladı.11 ayın sonunda 20 kiloyu geçen Gülistan bebek, doktora götürüldü.

Gülistan bebeğe hastanede hormon bozukluğu teşhisi konuldu. İlçedeki marketin manav reyonunda çalışarak para kazanmaya çalışan baba Ahmet Derviş, çocuğunu tedavi için her ay Mardin’deki bir hastaneye götürüyor.

Gün boyunca çocuğuyla ilgilenerek kucağında taşıyan anne Safa Derviş ise doğumdan 2 ay sonra bebeğin kilo almaya başladığını belirterek, “Doğumu Urfa’da oldu. Eve geldikten 2 ay sonra normal bebeklerden daha fazla kilo almaya başladı. İlaç da kullandık ama fayda etmedi” dedi. 

Türkye'yi terk eden Can Yaman'a Dubaili aileden 1milyon euroluk teklif!

İLİŞKİLİ HABER

Türkye'yi terk eden Can Yaman'a Dubaili aileden 1milyon euroluk teklif!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0