Dünyaca ünlü yıldız Johnny Wactor sokak ortasında soyguncular tarafından öldürüldü!

Dünyaca ünlü aktör Johnny Wactor, Los Angeles'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Araba hırsızlarının hedefi haline gelen ünlü oyuncunun henüz 37 yaşında yaşamını yitirmesi hayranlarını kahretti.

ABD'nin en uzun soluklu ikonik dizisi 'General Hospital'da yaklaşık 200 bölüm rol alan ve dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaşan Johnny Wactor'dan hayranlarını kahreden bir haber geldi. 

Johnny Wactor

Johnny Wactor

HIRSIZLARIN HEDEFİ OLDU

Ünlü yıldız Los Angeles'ta olduğu esnada 3 kişinin arabasının içindekileri soymaya çalıştığını gördü. Egzozlara takılan katalitik dönüştürücüyü çalmaya çalıştığı iddia edilen hırsızlar kaçmadan hemen önce ünlü yıldızı silahla vurdu. Polisin verdiği bilgiye göre; sağlık görevlileri olay yerine gittiğinde ünlü oyuncu hayattaydı ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Wactor'ın annesi Scarlett Wactor, 37 yaşında hayata veda eden oğlunun ölümünü doğruladı ve kendisine Johnny'nin onlarla mücadele etmeye ya da onları durdurmaya çalışmadığının söylendiğini ama yine de şüphelilerin onu kaçmadan önce vurduğunu ifade etti.

Wactor'un menajeri David Shaul, "Johnny Wactor muhteşem bir insandı. Sadece mesleğine kendini adamış yetenekli bir oyuncu değil, aynı zamanda onu tanıyan herkese gerçek bir ahlaki örnek. Çok çalışmanın, azmin ve asla pes etmeme tavrının arkasında duruyoruz" diye konuştu.

"TÜM GENERAL HOSPİTAL AİLESİ ÇOK ÜZGÜN"

General Hospital dizisi ise genç yaşta hayatını kaybeden aktörle ilgili, "Tüm General Hospital ailesi, Johnny Wactor'un zamansız vefatını duyunca çok üzüldü. Kendisi gerçekten eşsiz biriydi ve her gün birlikte çalışmaktan büyük keyif alıyorduk. Bu zor dönemde düşüncelerimiz ve dualarımız sevdikleriyle birlikte" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Refah katliamına tepkiler çığ gibi! Ünlü fenomen Candice King çılgına döndü

Duygu Nebioğlu'ndan bomba iddia: Babam Metin Akpınar'ı tehdit ediyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Duygu Nebioğlu'ndan bomba iddia: Babam Metin Akpınar'ı tehdit ediyorlar!
Raylarda fotoğraf çekimi yapan Venezuelalı modele hızlı tren çarptı!

İLİŞKİLİ HABER

Raylarda fotoğraf çekimi yapan Venezuelalı modele hızlı tren çarptı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mert 3 ay önce

Çok kötü zamandayız. Bir tuvalet parası için bile, adam öldürüyorlar.