82 yaşındaki Şener Şen'in gerçek ismi ortaya çıktı! Bunca zamandır kimse bilmiyordu

Oynadığı filmlerle gönüllere taht kuran usta oyuncu Şener Şen'in kimsenin bilmediği gerçek ismi ortaya çıktı. Gözlerden uzak bir hayat süren ve oyunculuğu bırakan Şen'de diğer oyuncular gibi adını değiştiren ünlülerden arasında. İşte usta oyuncunun birçok kişinin bilmediği gerçek ismi...

Kendine has oyunculuk stili ve doğal performansıyla, Türk sinemasının unutulmaz karakterlerine hayat vermiş olan usta oyuncu Şener Şen Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olmuştur. Hababam Sınıfı, Kibar Feyzo, Çiçek Abbas gibi önemli rollerde öne çıkan Şen'in çoğu kimsenin bilmediği gerçek ismi gündeme geldi. 

Ferdi TayfurİLİŞKİLİ HABERFerdi Tayfur'un gerçek ismini ilk kez duyacaksınız! Meğer gerçek ismi başkaymış

MEĞER GERÇEK İSMİ BAŞKAYMIŞ

82 yaşına giren usta oyuncunun ismiyle ilgili yıllar sonra çıkan detay herkesi şaşırttı.

Şener Şen

Şener Şen

Meğer yıllarca Şener Şen olarak bildiğimiz usta oyuncunun gerçek ismi Ali Haydar Şen'miş... 

Raylarda fotoğraf çekimi yapan Venezuelalı modele hızlı tren çarptı!

İLİŞKİLİ HABER

Raylarda fotoğraf çekimi yapan Venezuelalı modele hızlı tren çarptı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Efe Mercan 3 ay önce

Ne yapalım yani çok mu önemli...

bilall 3 ay önce

Şener Bey Ali Haydar ismini değiştirmeseydiniz iyiydi,Ahirette İsim bile İnsana neler kazandıracak keşke bir bilseydiniz.