Zara'dan Galatasaray şampiyonluk kutlaması! Taraftarlar ile birlikte...

Trendyol Süper Lig'de 24. kez şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, geçtiğimiz gün sarı kırmızılı taraftarların akın ettiği bir kutlama gerçekleştirdi. Şarkıları ve sahne performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı Zara ise kutlamalar kapsamında sahne aldı. Ünlü şarkıcının o anları sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2023/2024 Trendyol Süper Lig'de sezonu 102 puan ile lider bitiren ve şampiyon olan Galatasaray, zafer kutlamalarını geçtiğimiz gün Aslantepe'deki Rams Park'ta gerçekleştirdi. Kutlamalar kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Zara ise Galatasaray taraftarları ile birlikte 'Çocukluk Aşkımsın' şarkısını seslendirdi. Ünlü şarkıcının o performansı sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Zara Galatasaray şampiyonluk kutlaması

Zara Galatasaray şampiyonluk kutlaması

REKOR SAYIDA KATILIM OLDU!

Sahne enerjisi ve performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı, söylediği şarkının ardından yaptığı tezahüratlar ile eğlenceye katıldı. Galatasaray'dan yapılan açıklamaya göre 52.600 kişi kapasiteli alanda 170 koltuk harici bütün koltukların dolu olduğu öğrenildi. 

İşte, Zara'nın o performansı...

Duygu Nebioğlu'ndan bomba iddia: Babam Metin Akpınar'ı tehdit ediyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

Duygu Nebioğlu'ndan bomba iddia: Babam Metin Akpınar'ı tehdit ediyorlar!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0