Doğu Demirkol'dan takdire şayan hareket! Gösterilerinin tüm gelirini Filistin'e bağışlayacak

Doğu Demirkol, sosyal medya hesabından bu yaz gerçekleştireceği tüm açık hava gösterilerinin gelirlerini Filistin'e bağışlayacağını açıkladı.

7 Ekim'den beri bebek, kadın, yaşlı demeden Filistin'de insanlık suçu işlemeye devam eden katil İsrail'in gözünü kan bürüdü. İbadethanelerden hastanelere kadar her bir noktayı hedef alan soykırımcı İsrail, Gazze'nin güneyinde sivillerin son sığınağı olan Refah'ta bir çadırkenti vurdu. Refah'ta sivillerin bulunduğu çadır kenti bombalayacak kadar alçalan İsrail'in bu hamlesi dünyanın dört bir yanında kınanıyor.

"OYUNLARIMIN BÜTÜN GELİRİ FİLİSTİN'E GÖNDERİLECEK"

İnsanlığın büyük bir vicdan sınavı verdiği şu günlerde ünlü komedyen Doğu Demirkol'dan anlamlı ve takdire şayan bir adım geldi. 

Demirkol, freepalestine (özgürfilistin) etiketi ile yaptığı paylaşımında, ''Bu yaz oynanacak açık hava oyunlarımın hepsinin bütün geliri Filistin'e gönderilecektir.'' ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gazze' de okunan yatsı ezanı yürekleri parçaladı!

Hasan Can Kaya'nın servet değerindeki arabası gündem oldu! Sosyal medyanın diline düştü

İLİŞKİLİ HABER

Hasan Can Kaya'nın servet değerindeki arabası gündem oldu! Sosyal medyanın diline düştü
Merhum Ömer Döngeloğlu'nun Filistin sözleri yeniden gündem oldu! "Yaşamaktan utanıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Merhum Ömer Döngeloğlu'nun Filistin sözleri yeniden gündem oldu! "Yaşamaktan utanıyorum"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0