Mehmet Fetihler Sultanı dizisi oyuncularından Filistin'e destek videosu!

TRT 1'in sevilen dizisi Mehmet Fetihler Sultanı oyuncuları Filistin'e destek videosu yayınladı. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan dizi, Gazze'yi unutmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

7 Ekim'den beri İsrail'in Gazze'de uyguladığı sistematik yok etme faaliyeti hâlâ devam ediyor. İsrail hükümeti mültecilerin sığındığı kamp alanını bombaladı ve masum bebekleri vahşice öldürdü. Olaya ilişkin çok sayıda görüntü sosyal medyada yer alınca dünya üzerinde milyonlarca insan ayağa kalktı. Birçok ülkede çeşitli gösteriler ve sosyal medyada ditijal protestolar yapıldı. Bunlardan biri de TRT 1'in sevilen dizisi Mehmet Fetihler Sultanı oyuncularından geldi.

"GAZZE HALKININ YANINDAYIZ"

Serkan Çayoğlu, Sinan Albayrak ve 9 oyuncunun daha yer aldığı videoda "Bizler Mehmet Fetihler Sultanı ekibi olarak Gazze'nin, Filistin'in yanındayız. Bu yaşananlara sessiz kalmayalım. Bu şekilde bu katliama son verelim. Gazze halkının yanındayız, çocukların yanındayız. Metanetli olun, Allah yardımcınız olsun" denildi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

sivaslı 3 ay önce

helal olsun

Çiçek çiçek 3 ay önce

Bu güzel duyguları sözlü olarak söyleyebilen lerden ALLAH Razı olsun